Reiservaringen maken indruk op eerste date

Singles maken op een eerste date vooral indruk als ze reiservaringen delen met hun potentiële partner.

Dat blijkt uit een onderzoek in opdracht van een Nederlandse reiswebsite onder ruim 1.600 Nederlanders. Meer dan 40 procent van de Nederlanders onder de dertig vindt dat reiservaring iemand extra aantrekkelijk maakt tijdens een eerste date. Oudere mensen geven hier echter veel minder om. Van de vijftigplussers heeft slechts 16 procent zich wel eens extra aangetrokken gevoeld tot iemand door zijn of haar interessante reisverhalen.

Eerlijk
Nederlanders zijn wel eerlijk over hun reiservaringen, zo blijkt uit het onderzoek. Zelden liegen ze over reizen die ze gemaakt hebben om indruk te maken op een nieuwe potentiële partner. Mannen liegen wel vaker (7 procent) over de reizen die ze gemaakt hebben dan vrouwen (1 procent).

Onaantrekkelijk
10 procent van de Nederlanders onder de dertig vindt het onaantrekkelijk als een potentiële partner nog nooit gereisd heeft. Iemand die slechts naar saaie bestemmingen reist, kan ook een minder goede indruk achterlaten (3 procent).

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten