reisinspiratie

Reis met je beste vriend(in) de wereld rond en verdien ruim 3.500 euro per maand

Budgetluchtvaartmaatschappij Wow Air uit IJsland zoekt twee personen die deze zomer samen de wereld rond willen reizen, en hun ervaringen willen delen in een reisblog. Je krijgt een flink salaris en ook alle bijkomende kosten worden voor je betaald. Als dat geen droom van een vakantiebaan is?!

Drie maanden de wereld rond

Geen zin om je zomer opnieuw als serveerster of vakkenvuller door te brengen? Dan kan je een kans wagen in de ‘Wow Travel Guide Competition’ van Wow Air. Twee uitverkoren deelnemers worden verwacht om deze zomer tijdelijk naar Reykjavik te verhuizen, waar ze een appartement krijgen en een maandelijks salaris van ruim 3.700 euro. Vanaf de IJslandse hoofdstad kunnen ze drie maanden lang naar zoveel mogelijk landen ter wereld vliegen. De reizigers mogen bovendien zelf kiezen welke bestemmingen ze bezoeken, zolang die tot het aanbod van de luchtvaartmaatschappij behoren.

Dynamisch duo

Wow Air is naar eigen zeggen op zoek naar een “dynamisch duo”, zoals pakweg twee beste vrienden, die tijdens hun tocht een reisblog onderhouden. De landen die ze bezoeken, moeten ze beoordelen op basis van het eten, lokale nachtleven, gastvrijheid, en budgetvriendelijkheid. Die bevindingen verwerken ze in video’s, blogposts en foto’s die ze vervolgens gepubliceerd worden op de website van Wow Air.

Kandidaten worden gevraagd om voor 14 mei een korte video op te sturen waarin ze hun thuisstad aanbevelen als reisbestemming. Op 18 mei wordt het winnende duo bekendgemaakt: zij beginnen op 1 juni aan hun avontuur.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker
By danny@db-online-marketing.nl ·
25 oktober 2022

Hoe maak je singlesreizen nog iets leuker?

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!