holebii reclame spotje

Reclamespot met lesbisch koppel veroorzaakt commotie

De Amerikaanse yoghurtproducent Chobani steekt met zijn nieuwe reclamespot de holebigemeenschap een hart onder de riem. In het spotje zien we twee vrouwen die intiem samen in bed liggen. De weinig choquerende en eerder suggestieve beelden veroorzaakten een golf van reacties.

Trots op diversiteit

Het reclamespotje voor de Griekse yoghurt van Chobani maakt deel uit van de Love This Life-campagne van het bedrijf, die de “authentieke momenten in het moderne leven van Amerikanen” wil belichten. Deze specifieke reclamespot wil de LGBT-gemeenschap (Lesbian, Gay, Bisexual and Trandsgender) een hart onder de riem steken. “We zijn er trots op dat iedereen van onze producten geniet, en we vieren die diversiteit graag op alle mogelijke manieren,” legt een woordvoerder van het bedrijf uit.

Regenboog yoghurt

Vorig jaar al had Chobani een campagne die knipoogde naar de holebigemeenschap, door een foto met verschillende yoghurtpotjes in alle kleuren van de regenboog te verspreiden, met als onderschrift “Naturally Powering Everyone”. Het bedrijf liet een tijdje daarvoor al openlijk weten helemaal niet akkoord te zijn met de Russische wet tegen homoseksuele propaganda.

Storm van reactie

Op sociale media en online media maakte de reclamespot met het lesbische koppel meteen veel reacties los. Enerzijds zijn er tegenstemmen die gechoqueerd zijn door het filmpje, anderzijds reageren mensen uit de holebigemeenschap dat ze blij zijn met de reclamespot. Waar al die ophef vandaan komt, kan je hier zelf bekijken.

 

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!