herken de ware liefde

Recept voor de ideale vrijpartij

Wat opwindend is in bed voor de één, is een afknapper voor de andere. Toch lijken heel wat mensen een aantal vaste ingrediënten te delen in hun recept voor de ideale vrijpartij.

Nu lentekriebels het libido opnieuw aanwakkeren, is er geen beter moment om te polsen naar wat een perfecte vrijpartij zo perfect maakt. Honderden Britten zijn ondervraagd over hun slaapkamerrituelen. Hieruit kun je tot het volgende recept komen.

Ingrediënten en hoeveelheden:

1. Frequentie: één keer per week
2. Tijdstip: Niet tussen 7 en 8 uur ’s morgen, wel tussen 10 en 11 uur ’s avonds, vlak voor het slapengaan, zaterdagavond is ook zeer geliefd
3. Duur: gemiddeld 23 minuten
4. Locatie: lekker in het eigen bed (11 procent kiest de badkamer)
5. Actie: 60 procent voorspel / 40 procent penetratie
6. Favoriete positie: Woman on Top

Te mijden ingrediënt:

1. Hectisch werkschema
2. Druk gezinsleven

De boosdoeners van een inactief seksleven.

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.