barbie pop

Real life Barbie is niet geschikt voor het echte leven

Daten met een vrouw die er uitziet als een heuse Barbie pop? Het kan wanneer je in Rusland woont. Ze is 26 jaar en wanneer ze op een date gaat, moet haar moeder mee als chaperonne. De Russische Angelica Kenova ziet er niet alleen uit als een Barbie-pop, ze werd ook als een levende pop opgevoed.

Als sinds haar geboorte kleedt haar moeder haar als een Barbie en tot vandaag moet mama er bij zijn als Angelica nieuwe kleren koopt. Een vriendje heeft ze nog niet gehad. “Al heel mijn leven houden mijn ouders me in een glazen kasteel, maar ooit breek ik uit. Het is nooit te laat om onafhankelijk te worden”, zegt Angelica.

 Opvoeding

Mijn ouders hebben me als een prinses opgevoed. Ik mocht nooit naar buiten en mocht niet met jongens omgaan. Daardoor ben ik niet geschikt voor het echte leven. Ik ben een levende pop

Menselijke Barbie

De nieuwe ‘menselijke Barbie’ ziet eruit alsof ze net uit de doos komt. Het model uit Moskou, dat beweert ook kinderpsychologe en balletdanseres te zijn, is van plan het roze plastic kroontje in te pikken van ’s werelds meest vermaarde menselijke Barbiepop, Valeria Lukyanova.

Als prinses opgevoed

Wat Angelica voor heeft op haar concurrente, is dat ze altijd al als een pop heeft geleefd. “Mijn ouders hebben me als een prinses opgevoed. Ik mocht nooit naar buiten en mocht niet met jongens omgaan. Daardoor ben ik niet geschikt voor het echte leven. Ik ben een levende pop”.

Geen plastische chirurgie

Angelica heeft een taille van 50 cm, weegt 40 kilo en heeft cupmaat 70F. Ze heeft duizenden fans op sociale media en zweert dat er geen plastische chirurgie aan haar looks te pas gekomen is. Ze poseert regelmatig halfnaakt, wat haar ouders dan weer wel goedkeuren. Haar ouders zeggen haar ook wat ze wel en niet mag eten en zorgen ervoor dat ze op tijd gaat fitnessen.

“Mijn moeder en vader willen niet dat ik het ouderlijk huis verlaat. Ik mag zelfs geen kleren gaan kopen zonder mama. Zij wil dat ik kleren draag die nauw aansluiten en mijn vormen benadrukken. Toen ik zes was, begon mijn moeder me Barbiepoppen te kopen en tegelijk begon ze me als een pop te kleden”.

barbie-1

Ken

Ooit wil Angelica de man van haar dromen vinden en in haar eigen droomhuis gaan wonen. Die man mag dan wel geen Ken-pop zijn. “Ik wacht op mijn grote, ware liefde. Maar ik hou niet van zeemzoete, knappe jongens”.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!