gras groener

Rampzalig liefdesleven: dit is de oorzaak volgens Géza Weisz

Rondom de dertig en wil het maar niet vlotten met je liefdesleven? Vind je het ronduit een ramp om iemand te vinden die echt bij je past? Dan ervaar je misschien hetzelfde als acteur Géza Weisz. Te hoge verwachtingen en… teveel gras.

Realistischer in de liefde

De 29-jarige acteur sprak met het tijdschrift JAN over zijn liefdesleven. “Ik verwacht veel van de liefde, dat zit bijna tegen het kinderlijke aan. Alsof het een Disney-film is.”

Weisz weet “heus wel” dat hij realistischer moet zijn. “Ik hoop iemand te vinden met wie ik het heel lang volhoud, dat we met plezier samen naar het theater gaan en goede gesprekken voeren. Maar op de een of andere manier kom ik altijd bij een femme fatale terecht met een diepe seksuele aantrekkingskracht, die het ene moment fantastisch is en het andere moment juist vreselijk ingewikkeld.”

Generatie ‘teveel gras’

De acteur is niet de enige. “Mijn hele vriendengroep: een grote mislukking op dat gebied.” Mede daarom maakt de Amsterdammer zich zorgen om zijn generatie. “Het gaat allemaal niet goed. Iedereen gaat maar uit elkaar. Misschien komt het wel door iets als Instagram, de hele tijd heb je prikkels, zie je nóg mooiere, betere, leukere mensen. Het gras is niet eens groener aan de andere kant van de heuvel, er is gewoon te véél gras.”

Zoektocht naar de liefde

“Het gevaar van mijn leven is de voortdurende zoektocht naar de high”, legt Weisz uit. “Die zoek ik niet in drank en drugs, maar wel in vrouwen, acteren, draaien. Als ik heb staan dj’en met voor mijn neus een groep gillende meisjes, en ik stap ’s avonds alleen in mijn bed, voelt dat als cold turkey. Maar onenightstands zijn ook niet zaligmakend, daar ben ik inmiddels wel achter.”

“Ik moet leren om de kick van de opwinding en het kalme geluk niet met elkaar te verwarren. Ik zou zo graag tevreden zijn met kabbelend, niet alleen maar met kort, heftig en intens. Dat is de worsteling waar ik nu mee zit. De liefde is een van mijn grote drijfveren. Diep vanbinnen, wil ik, denk ik voor het toekomstige vrouwtje de allerbeste en de allerleukste zijn.”

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.