gras groener
10 September 2016

Rampzalig liefdesleven: dit is de oorzaak volgens Géza Weisz

Rondom de dertig en wil het maar niet vlotten met je liefdesleven? Vind je het ronduit een ramp om iemand te vinden die echt bij je past? Dan ervaar je misschien hetzelfde als acteur Géza Weisz. Te hoge verwachtingen en… teveel gras.

Realistischer in de liefde

De 29-jarige acteur sprak met het tijdschrift JAN over zijn liefdesleven. “Ik verwacht veel van de liefde, dat zit bijna tegen het kinderlijke aan. Alsof het een Disney-film is.”

Weisz weet “heus wel” dat hij realistischer moet zijn. “Ik hoop iemand te vinden met wie ik het heel lang volhoud, dat we met plezier samen naar het theater gaan en goede gesprekken voeren. Maar op de een of andere manier kom ik altijd bij een femme fatale terecht met een diepe seksuele aantrekkingskracht, die het ene moment fantastisch is en het andere moment juist vreselijk ingewikkeld.”

Generatie ‘teveel gras’

De acteur is niet de enige. “Mijn hele vriendengroep: een grote mislukking op dat gebied.” Mede daarom maakt de Amsterdammer zich zorgen om zijn generatie. “Het gaat allemaal niet goed. Iedereen gaat maar uit elkaar. Misschien komt het wel door iets als Instagram, de hele tijd heb je prikkels, zie je nóg mooiere, betere, leukere mensen. Het gras is niet eens groener aan de andere kant van de heuvel, er is gewoon te véél gras.”

Zoektocht naar de liefde

“Het gevaar van mijn leven is de voortdurende zoektocht naar de high”, legt Weisz uit. “Die zoek ik niet in drank en drugs, maar wel in vrouwen, acteren, draaien. Als ik heb staan dj’en met voor mijn neus een groep gillende meisjes, en ik stap ‘s avonds alleen in mijn bed, voelt dat als cold turkey. Maar onenightstands zijn ook niet zaligmakend, daar ben ik inmiddels wel achter.”

“Ik moet leren om de kick van de opwinding en het kalme geluk niet met elkaar te verwarren. Ik zou zo graag tevreden zijn met kabbelend, niet alleen maar met kort, heftig en intens. Dat is de worsteling waar ik nu mee zit. De liefde is een van mijn grote drijfveren. Diep vanbinnen, wil ik, denk ik voor het toekomstige vrouwtje de allerbeste en de allerleukste zijn.”

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Je balans vinden? 5 praktische tips!

Wanneer het leven net iets anders gaat en routines uit elkaar...

Singles maken zich zorgen over liefdesleven na nieuwe coronamaatregelen

Singles zitten opnieuw aan huis gekluisterd en zien hun liefdesleven niet...

Singles hunkeren naar een echte date na versoepeling van de coronaregels

Nu restaurants, terrassen, bioscopen en musea langzaamaan weer open gaan, is...

Singles zijn steeds vaker gelukkig

Uit een Duits onderzoek over het liefdesleven van 2.500 mensen tussen...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Speeddaten gids

20 of zelfs 30 dates op een avond?...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single coach gids

Wil jij ook een datingprofiel waar...

Singles Vlaanderen

Ben je single en woon je in het...

advertentie