liefdesbaby

Rafael en Sabia verwachten een meisje

Het baby-nieuws van Rafael van der Vaart en Sabia Engizek krijgt een vervolg want ze verwachten een dochtertje. Dat meldt Evert Santegoeds dinsdagavond in Show Laat

Op 21 oktober liet Van der Vaart aan de Duitse krant Bild weten dat Engizek in verwachting is. “Het klopt: Sabia is zwanger. Wij zijn erg gelukkig en danken God hiervoor. Verder willen we geen commentaar geven, want de zwangerschap is nog heel pril”, aldus Van der Vaart destijds. Engizek heeft al drie kinderen, waarvan twee met voetballer Khalid Boulahrouz. Van der Vaart heeft een zoon uit het huwelijk met Sylvie Meis genaamd Damián.

Ruzie

Na een ruzie tijdens oud en nieuw 2012-2013 kwam het tot een breuk tussen Van der Vaart en Meis. De voetballer kreeg daarna al snel een relatie met Engizek, de voormalige hartsvriendin van Meis. In april dit jaar ontkende Van der Vaart nog een kinderwens met Engizek te delen. Toch hielden de geruchten aan. Zo zou Engizek al bij een vroedvrouw gezien zijn. In plaats van een bevestiging volgden ontkenningen van enige zwangerschap. In juni meldde Engizek zelf dat Van der Vaart best nogmaals vader zou willen worden.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!