vrouwen weetjes

Rafael en Sabia verliezen kindje

Triest nieuws voor Rafael van der Vaart en Sabia Engizek. Het stel heeft  laten weten dat hun dochtertje gisteren na een zwangerschap van 19 weken stilgeboren is in het ziekenhuis in Hamburg.

‘De klap van het onverwachte verlies is hard aangekomen. Rafael en Sabia vragen de media om terughoudendheid om dit verlies met de steun van hun naasten in privésfeer te kunnen verwerken’, zo staat in de verklaring.

In oktober werd duidelijk dat Sabia zwanger was. Eind november onthulde Rafaels vriendin dat ze in verwachting was van een dochtertje.

Complicaties

Het is niet het eerste kindje dat Sabia verliest. In de zomer van 2008 werd zij tijdens het EK voetbal in Oostenrijk en Zwitserland met spoed opgenomen in een ziekenhuis in Lausanne met zwangerschapscomplicaties. Haar dochtertje met voetballer Khalid Boulahrouz werd op 18 juni, drie maanden te vroeg, geboren. Kort na de geboorte overleed het meisje.

Sabia heeft drie kinderen, waarvan twee dochters (17 en 3 jaar) en een zoon van 2 jaar oud. Rafael heeft een zoon uit het huwelijk met Sylvie Meis: Damián (7).

Bron: AD

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!