uit elkaar

Rafael en Sabia uit elkaar

Veel vakanties zijn het eindpunt van relaties. Voor Rafael en Sabia blijkt dat ze het einde van de vakantie periode niet gehaald hebben samen. Want het ziet ernaar uit dat Rafael van der Vaart (32) en Sabia Engizek (37) uit elkaar zijn. Het moet ook niet meevallen om als bekende Nederlanders een gewoon leven te kunnen leiden. De druk zal extra hoog zijn.

Bij Shownieuws werd dit nieuws gisteren bekende gemaakt door een familielid van de voetballer. Van je familie moet je het hebben. Maar misschien was dit wel op verzoek van Rafael. Dergelijk nieuws gaat toch snel rond, dan kun je het maar beter zelf sturen.

Het is beter zo

Het familielid zegt dat ze als familie blij zijn dat het voorbij is. Dat het voor Rafael zo ook beter is. Een reden wordt niet gegeven. Dat is ook aan de familie niet verteld en ze hebben er ook niet naar gevraagd. Maar blij zijn ze er wel mee.

Er was de laatste tijd al wat gemopper binnen de relatie. Van der Vaart voetbalt sinds kort bij de club Real Betis Sevilla en Engizek zou niet van plan zijn naar Spanje te verhuizen. Dat kan een rol spelen.

Je wilt voetbalvrouw zijn of niet

Zoals we allemaal weten was Van der Vaart was eerder getrouwd met Sylvie Meis. Sylvie was de voormalige beste vriendin van Sabia. Sabia had tijdens die periode een relatie met voetballer Khalid Boulahrouz, met wie Van der Vaart samenspeelde bij de Duitse voetbalclub Hamburger SV. Net als bij Engizeks eerdere relatie met Boulahrouz was een verhuizing een belangrijke reden voor een breuk. Ja, je wilt voetbalvrouw zijn of niet.

Miskraam

Engizek en Van der Vaart hadden sinds april 2013 een relatie. Samen kregen ze eind 2013 een flinke klap te verduren, toen Sabia een miskraam kreeg. Het zou het eerste kind zijn geworden voor het koppel. Engizek had in 2008, tijdens het EK Voetbal, ook al een miskraam. Ze heeft met Boulahrouz twee kinderen.

Huwelijk van de baan

In de afgelopen jaren werd er regelmatig gesproken over een huwelijk, maar dat gaat volgens het familielid zeker niet meer door. Ooit zal Rafael weer wel gaan trouwen maar dan met de vrouw die echt bij hem past, wordt gespeculeerd.

Update 22-7-15: dat zelfs ‘familieleden’ de boel bij elkaar verzinnen blijkt na het verschijnen van het bericht dat Rafael en Sabia nog altijd samen zijn. Daarnaast is ze 11 weken zwanger.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.