uit elkaar
7 July 2015

Rafael en Sabia uit elkaar

Veel vakanties zijn het eindpunt van relaties. Voor Rafael en Sabia blijkt dat ze het einde van de vakantie periode niet gehaald hebben samen. Want het ziet ernaar uit dat Rafael van der Vaart (32) en Sabia Engizek (37) uit elkaar zijn. Het moet ook niet meevallen om als bekende Nederlanders een gewoon leven te kunnen leiden. De druk zal extra hoog zijn.

Bij Shownieuws werd dit nieuws gisteren bekende gemaakt door een familielid van de voetballer. Van je familie moet je het hebben. Maar misschien was dit wel op verzoek van Rafael. Dergelijk nieuws gaat toch snel rond, dan kun je het maar beter zelf sturen.

Het is beter zo

Het familielid zegt dat ze als familie blij zijn dat het voorbij is. Dat het voor Rafael zo ook beter is. Een reden wordt niet gegeven. Dat is ook aan de familie niet verteld en ze hebben er ook niet naar gevraagd. Maar blij zijn ze er wel mee.

Er was de laatste tijd al wat gemopper binnen de relatie. Van der Vaart voetbalt sinds kort bij de club Real Betis Sevilla en Engizek zou niet van plan zijn naar Spanje te verhuizen. Dat kan een rol spelen.

Je wilt voetbalvrouw zijn of niet

Zoals we allemaal weten was Van der Vaart was eerder getrouwd met Sylvie Meis. Sylvie was de voormalige beste vriendin van Sabia. Sabia had tijdens die periode een relatie met voetballer Khalid Boulahrouz, met wie Van der Vaart samenspeelde bij de Duitse voetbalclub Hamburger SV. Net als bij Engizeks eerdere relatie met Boulahrouz was een verhuizing een belangrijke reden voor een breuk. Ja, je wilt voetbalvrouw zijn of niet.

Miskraam

Engizek en Van der Vaart hadden sinds april 2013 een relatie. Samen kregen ze eind 2013 een flinke klap te verduren, toen Sabia een miskraam kreeg. Het zou het eerste kind zijn geworden voor het koppel. Engizek had in 2008, tijdens het EK Voetbal, ook al een miskraam. Ze heeft met Boulahrouz twee kinderen.

Huwelijk van de baan

In de afgelopen jaren werd er regelmatig gesproken over een huwelijk, maar dat gaat volgens het familielid zeker niet meer door. Ooit zal Rafael weer wel gaan trouwen maar dan met de vrouw die echt bij hem past, wordt gespeculeerd.

Update 22-7-15: dat zelfs ‘familieleden’ de boel bij elkaar verzinnen blijkt na het verschijnen van het bericht dat Rafael en Sabia nog altijd samen zijn. Daarnaast is ze 11 weken zwanger.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Hazes en Westenberg definitief uit elkaar

We hebben er weer twee singles bij in Nederland want André...

Vraag jezelf dit af wanneer je overweegt terug te gaan naar je ex

In de tijd vlak na de relatie over gaat, voel je...

Zo voorkom je dat je relatie sneuvelt in coronatijd

Kun je nog iets doen om het tij te keren als...

Hoe sterk is jouw (prille) relatie?

Er zijn bepaalde situaties die zullen testen hoe sterk je relatie...

Voordelige uitjes met de kids tijdens de zomervakantie

We hebben 5 eenvoudige, soms gratis en voordelige uitjes voor de...

singlessite gidsen

Dating gids

Online daten is hot! Inmiddels...

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

1ouderreizen gids

Ontdek ook de voordelen van eenoudervakanties!...

advertentie