Chinese wijsheid

Raassa introduceert online netwerk voor Hindoestaanse, Indiase en Pakistaanse singles in Nederland

Singles van Hindoestaanse, Indiase en Pakistaanse afkomst hebben vanaf 24 februari een nieuwe mogelijkheid om met andere singles in contact te komen. Raassa brengt op hedendaagse wijze singles met vergelijkbare culturen en achtergronden bij elkaar.

Inspelen op behoefte

Het netwerk speelt daarmee in op de behoefte van Hindoestaanse, Indiase en Pakistaanse singles die gelijkgestemden willen ontmoeten en leren kennen. Het online ontmoetingsplatform onderscheidt zich met haar eigentijds karakter.

Helemaal van nu

De oprichters van raassa leggen uit: “Het netwerk is zo ontwikkeld dat het meteen duidelijk wordt dat het  helemaal van nu is. Een netwerk waar de single zich kan etaleren door foto’s van zichzelf en zijn interesses te uploaden vanuit Facebook of de eigen pc.”

Stimuleren van dialoog

“Een netwerk waar de dialoog tussen de singles wordt gestimuleerd. Denk aan prikkelende profielvragen die tot leuke antwoorden leiden en die direct aanknopingspunten vormen voor een kennismakingsbericht of – chat.

Een netwerk waar de dialoog tussen de singles en het raassa team wordt aangemoedigd. Wij geloven er in dat het succes van de site mede wordt bepaald door te blijven luisteren naar onze gemeenschap van singles. Een 24 uurs klantenservice, online blog, Facebook en Twitter pagina zijn dan ook onmisbaar”.

Voorinschrijvingsactie

Het netwerk gaat op 24 februari live, maar komt op 25 januari met een coming soon pagina waarop singles zich vast kunnen aanmelden. Singles die zich van 25 januari tot 24 februari aanmelden ontvangen een gratis VIP lidmaatschap van één maand.

Raassa biedt op die manier de mogelijkheid aan singles om één maand gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten van het netwerk.

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website, hun blog en ze zijn ook te volgen op Facebook en Twitter.

Bron: Raassa

Lisa

Werkt sinds 2011 bij Singlessite en Single2Travel | Kookt graag gerechten uit de Italiaanse, Thaise of Balkan-keuken | Muziekliefhebber | Netflix tot in de late uurtjes

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
woede gezondheid
By Margret ·
29 november 2021

10 vreselijke date afknappers

Ben je nog op zoek naar die ene ware en druk aan het daten? Let dan even op! Want uit onderzoek van Singlessite.nl blijkt dat je op z’n minst fris en fruitig voor de dag moet komen. Naar zweet ruiken is de vreselijkste afknapper tijdens een eerste date.
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.
daten met klein budget
By Moniek ·
17 november 2021

Daten met een klein budget

Heb je het in je uppie niet al te breed en niet veel geld om dure, spectaculaire dates te plannen? Geen nood, we hebben een paar tips voor je verzameld zodat jij je datingbudget onder controle houdt en toch optimaal geniet!
By Tijmen ·
16 november 2021

Wetenschappelijk beproefde tips voor meer zelfvertrouwen tijdens speeddaten