Chinese wijsheid

Raassa introduceert online netwerk voor Hindoestaanse, Indiase en Pakistaanse singles in Nederland

Singles van Hindoestaanse, Indiase en Pakistaanse afkomst hebben vanaf 24 februari een nieuwe mogelijkheid om met andere singles in contact te komen. Raassa brengt op hedendaagse wijze singles met vergelijkbare culturen en achtergronden bij elkaar.

Inspelen op behoefte

Het netwerk speelt daarmee in op de behoefte van Hindoestaanse, Indiase en Pakistaanse singles die gelijkgestemden willen ontmoeten en leren kennen. Het online ontmoetingsplatform onderscheidt zich met haar eigentijds karakter.

Helemaal van nu

De oprichters van raassa leggen uit: “Het netwerk is zo ontwikkeld dat het meteen duidelijk wordt dat het  helemaal van nu is. Een netwerk waar de single zich kan etaleren door foto’s van zichzelf en zijn interesses te uploaden vanuit Facebook of de eigen pc.”

Stimuleren van dialoog

“Een netwerk waar de dialoog tussen de singles wordt gestimuleerd. Denk aan prikkelende profielvragen die tot leuke antwoorden leiden en die direct aanknopingspunten vormen voor een kennismakingsbericht of – chat.

Een netwerk waar de dialoog tussen de singles en het raassa team wordt aangemoedigd. Wij geloven er in dat het succes van de site mede wordt bepaald door te blijven luisteren naar onze gemeenschap van singles. Een 24 uurs klantenservice, online blog, Facebook en Twitter pagina zijn dan ook onmisbaar”.

Voorinschrijvingsactie

Het netwerk gaat op 24 februari live, maar komt op 25 januari met een coming soon pagina waarop singles zich vast kunnen aanmelden. Singles die zich van 25 januari tot 24 februari aanmelden ontvangen een gratis VIP lidmaatschap van één maand.

Raassa biedt op die manier de mogelijkheid aan singles om één maand gratis gebruik te maken van alle functionaliteiten van het netwerk.

Voor meer informatie kunt u terecht op hun website, hun blog en ze zijn ook te volgen op Facebook en Twitter.

Bron: Raassa

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single