PUUR relatiebemiddeling opent deuren naar nieuwe relaties

Vanaf 1 november 2010 gaat er door de wereld van relatiebemiddeling een nieuwe wind waaien. Op die dag beginnen Paula Steenbergen en Carolien Rötgers-Moerland vanuit hun kantoor in Breda met PUUR relatiebemiddeling.

Dit nieuwe relatiebemiddelingsbureau staat voor doortastendheid, professionaliteit en deskundigheid. “PUUR regelt alleen ontmoetingen met gelijkgestemde, serieuze singles”, vertelt initiatiefneemster Paula. “En we zoeken door tot we een geschikte partner gevonden hebben. Pas als onze leden tevreden zijn, zijn wij dat ook.”

Met de start van een relatiebemiddelingsbureau maken Paula en Carolien een lang gekoesterde droom waar. Tijdens en na hun opleiding Relatiebemiddeling hebben beide onderneemsters een eigen filosofie ontwikkeld om single mannen en vrouwen aan een juiste partner te helpen. “Daten via internet is helemaal hot”, vertelt Carolien. “Alleen komen sommige singles via e-dating van een koude kermis thuis. De slagingskans op de juiste partner is bij e-dating slechts 7%. Bij professionele relatiebemiddeling is die kans tien keer zo groot.”

Beproefde selectiemethodiek
“We gebruiken een unieke, beproefde selectie methodiek”, licht Carolien een tipje van de sluier op. “Singles die kiezen voor een Premium Lidmaatschap van PUUR kunnen rekenen op onze doortastendheid, professionaliteit en deskundigheid. Paula en ik gunnen iedereen dat heerlijke gevoel van rode blosjes op de wangen, vlinders in de buik en hooggespannen verwachtingen. Met PUUR Relatiebemiddeling brengen we gelijkgestemde singles met elkaar in contact en zetten zo de deur naar een nieuwe relatie of vriendschap op een kier.”

Basis lidmaatschap en Premium Lidmaatschap

PUUR relatiebemiddeling biedt twee soorten lidmaatschappen. Het basis lidmaatschap is gratis, de kosten van het Premium lidmaatschap zijn afhankelijk van de inschrijvingsperiode. “We zijn het enige relatiebemiddelingsbureau in Nederland met de mogelijkheid tot gratis inschrijving”, benadrukt Carolien. “Bij dit lidmaatschap gaan we niet actief op zoek naar de perfecte match. Wel bestaat de kans op een match met een Premium lid.”

Wat kunnen singles verwachten als ze een Premium lidmaatschap van een half jaar, een jaar of twee jaar nemen bij PUUR Relatiebemiddeling? “We starten altijd met een gratis kennismakingsgesprek op ons kantoor in Breda”, vertelt Paula enthousiast over de unieke werkwijze van PUUR. “Als het klikt dan maken we een afspraak voor een tweede gesprek.

Tijdens dit gesprek luisteren Carolien en ik aandachtig naar de wensen, voorkeuren, verwachtingen en hobby’s. Vervolgens stellen we gezamenlijk een profielschets op. Op basis van die profielschets gaan we op zoek naar de juiste partner.”

Onbeperkt aantal partnervoorstellen

PUUR relatiebemiddeling biedt Premium leden persoonlijke begeleiding gedurende de gehele inschrijvingsperiode. “Privacy en discretie staan bij PUUR relatiebemiddeling hoog in het vaandel”, vult Carolien haar collega aan. “Zonder toestemming krijgen andere singles geen inzage in een profielschets.

Alle Premium leden ontvangen een onbeperkt aantal partnervoorstellen en dates. “De kans op een vaste relatie is het grootst als onze leden veel kansen krijgen om te daten”, geeft Paula tekst en uitleg. “Pas als onze leden tevreden zijn, zijn wij dat ook. Sommige singles vinden al na één date de liefde van hun leven, andere hebben meer afspraken nodig.”

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?