lichaamstaal uitgaan

Progressive House liefhebbers worden bedient tijdens ADE

Het Amsterdam Dance Event is uitgegroeid tot ’s werelds grootste club evenement en Panama presenteert over 5 dagen, 6 evenementen waarbij maar liefst 51 artiesten plaatsnemen achter de draaitafels. Op zaterdag 18 oktober komen Progressive House liefhebbers aan hun trekken bij Panama Amsterdam. Hernan Cattaneo, Nick Warren en Olivier Weiter zullen in de mainroom hun geliefde sound laten klinken.

Hernan Cattaneo is een uitzonderlijke artiest, decenia lang reist Hernan Cattaneo de wereld over en heeft hij duizenden muziek liefhebbers geïnspireerd over de hele wereld. Het is direct te horen wanneer Hernan Cattaneo staat te draaien, zijn geluid is speciaal en een ware belevenis; Progressive House waarbij uitstappen naar Tech House en Deep House niet worden geschuwd.

Amsterdamse scene

Ook Nick Warren heeft zijn eigen sound. Zijn indrukwekkende carrière is hij begonnen als tour DJ van Massive Attack waarna hij resident van super club Cream werd. Vervolgens is Nick Warren de gehele wereld afgereisd en uitgegroeid tot een van de meest gerespecteerde dj’s ter wereld. Altijd in staat om op top niveau te presteren terwijl hij constant blijft vernieuwen en verbazen. Nick Warren en Hernan Cattaneo worden bijgestaan door een van Amsterdams rijzende sterren; Olivier Weiter. Olivier Weiter heeft snel naam gemaakt in de Amsterdamse Scene en weet met zijn mix tussen house, melodieuze techno beats en in staat om het publiek te hypnotiseren.

Primeur

Panama heeft tijdens het Amsterdam Dance Event een primeur; het nieuwe club geluidsysteem van BOSE, een op maat ontworpen geluidsysteem, zal gedurende alle ADE evenementen in Panama te beluisteren zijn. Bose presenteert met deze primeur een systeem van wereldklasse dat uniek is in de clubscene. Tevens zal op een creatieve wijze gebruik worden gemaakt van 3D video mapping en spectaculaire visuals.

Panama algemeen

Panama is sinds maart 2001 gevestigd in een voormalige elektriciteitscentrale, gelegen aan de Oostelijke Handelskade. Dit prachtige industriële monument is een multidisciplinair en multicultureel platform, waar kunst en amusement bij elkaar gebracht worden. Panama heeft een maximum capaciteit van 1050 bezoekers.

Wil jij dit festijn gratis bijwonen? Mail dan snel naar info@panama.nl o.v.v. Vrijkaart Singlessite.nl. We geven er 4 weg!

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.