alcoholgebruik beroepen

Proef de lente tijdens de lentebierwandeling

Lust je wel een biertje? Dan is dit speciale uitje je op het lijf geschreven! Want tijdens de lente bierwandeling proef je unieke lentebieren ter promotie van het speciaalbier uit kleine Nederlandse brouwerijen.

Groepswijzer.nl en Bierproeverij op Eigen Wijze organiseren op zondag 3 mei 2015 de Lentebierwandeling Leiden. De Lentebierwandeling is een gezellige wandeling door de historische Leidse binnenstad waarbij de bezoeker zes Lentebieren van kleine Nederlandse brouwerijen in zes verschillende cafés proeft. Tegelijkertijd is er ook een High Tea Tocht voor de niet-bierliefhebbers.

Bijzondere Lentebieren op tap met bijpassend hapje

Het aanbod bestaat uit frisse Lentebieren op tap van kleine Nederlandse brouwerijen. Sommige bieren zijn nog nooit eerder uitgebracht en beleven op deze dag hun premiére. De dag is bedoeld als promotie van het bier van het Nederlands speciaal bier. De bieren worden allen voorzien van een bijpassend hapje.

Twee routes

De wandeling gaat in twee vaste routes door de historische binnenstad van Leiden langs zes van de twaalf deelnemende cafés waaronder: Biercafé Lemmy’s, Café L’Espèrance, Café Re-Spons, Sociëteit de Burcht, Etablissement Einstein, Café de Keyzer, Café de Vergulde Kruik, Café de Kroeg, Dranklokaal de WW, Café van Hout, Café de Uyl van Hoogland en Café de Plantage. Deelname bedraagt € 27,50 p.p. Hiervoor ontvangt de deelnemer een bierwandeling glas, zes lentebieren met hapje, routebeschrijving, oorkonde en leuke attentie. Inschrijven voor de bierwandeling kan op www.bierwandeling.nl tot 1 mei 2015 . Er kan niet op de dag zelf worden ingeschreven.

Oorkonde en attentie

Na afloop ontvangen de deelnemers een oorkonde en een leuke attentie. Het speciale glas mogen ze ook houden. De Lentebierwandeling start om 14.00 uur en eindigt als je de complete route hebt afgelegd (uiterlijk 19.00 uur).

NIEUW High Tea Tocht op dezelfde dag

Om ook de niet-bierdrinkers van dienst te zijn organiseert Groepswijzer.nl een High Tea Tocht. Een wandeling door de stad waarbij in elk deelnemend restaurant wordt genoten van een ander bestanddeel van een echte Engelse High Tea. Zo serveert het ene restaurant scones, het volgende sandwiches, een ander weer quiche en ga zo maar door. Deze restaurants worden met elkaar verbonden door een aantrekkelijke beschreven wandeling.

Meer informatie en inschrijven:  Lentebierwandeling.nl en High Tea Tocht

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!