geen seks voor japanners

Prille relatie Martijn Krabbe voorbij

De prille relatie tussen Martijn Krabbé en Jacobien Schumacher is alweer voorbij. Na een korte periode van daten is Martijn toch tot de conclusie gekomen dat Jacobien niet degene was die hij zocht.

Over en uit

De date-fase tussen presentator Martijn (46) en Jacobien (23) die zichzelf schrijfster noemt heeft slechts een paar weken geduurd. Hoewel de tv-maker einde september nog erg hoopvol en positief was over Jacobien hebben de negatieve verhalen over de ex The Bachelor-kandidate roet in het eten gegooid. Dit heeft hem doen besluiten niet verder te gaan met ‘Bien’.

“Wat er ook tussen hen was, het is nu voorbij. Ze hadden het misschien even leuk samen maar Martijn was toch niet echt tot over zijn oren verliefd” schrijft Story. “Daarbij kwamen de negatieve verhalen over Jacobien en daar is hij toch echt van geschrokken”.

Golddigger

Als snel nadat Martijn onthulde dat hij en Jacobien aan het daten waren geslagen bleek dat Jacobien het wel erg belangrijk vindt dat ze er in een relatie financieel warmpjes bij zit. Ze zou een rasechte goldddigger zijn. Jacobien zou in haar zoektocht naar een man haar pijlen vooral richten op bekende Nederlandse heren in de hoop haar carrière in televisieland van de grond te krijgen.

In het verleden had ze korte tijd iets met Johnny de Mol. En via de social media deed ze verwoede pogingen om Arie Boomsma aan de haak te slaan.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.