sexting niet zonder gevaar

Prille liefde: doe aan sexting

Je mag nu met opgeheven hoofd en zonder gene toegeven dat je wel eens pikante foto’s en berichtjes naar je kersverse vlam hebt verzonden. Volgens een recente studie is sexting namelijk goed voor prille liefdes!

Pikante berichtjes

Aan het daten met een leuke man of vrouw en ontstaat er een prille liefde? Dikke kans dat je hem of haar pikante berichtjes en foto’s stuurt. Dat blijkt uit een recent onderzoek. Er werden 870 hetero paren ondervraagd in de leeftijd van 18 tot 82 jaar. Maar liefst 82 procent gaf toe het afgelopen jaar pikante berichtjes of mails te hebben verstuurd. Veruit de meeste van deze sexting berichtjes werden verzonden vanuit huis, maar 24 procent van de ondervraagden liet weten ook wel eens sexy berichten te hebben verzonden vanaf het werk.

Sexting aan te raden

Wanneer je in een prille relatie zit zou sexting trouwens aan te raden zijn. Het zou namelijk leiden tot een verhoogd bevredigingsgevoel. Bij standvastige, langere relaties had het geen enkel effect. “Partners die hun relatie beschrijven als trouw en toegewijd, kenden geen verhoogde bevrediging door sexting” staat er te lezen in het rapport.

Blijf voorzichtig

Sexting is natuurlijk hartstikke spannend en leuk, maar het is wel belangrijk je altijd te beseffen dat je wéét wat je stuurt. Het materiaal kan immers altijd tegen je gebruikt worden!

Pikante emoticons

Paar leuke dates gehad en loopt de spanning op tussen jullie? Dan wil je vast wel eens wat anders sturen dan een braaf kusje of liefdes-smiley via WhatsApp. Dat kan met een nieuw emoticon pakketje.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam