mannelijke mannen

Prikkelende dansmoves: chippendales komen naar Nederland

Verhitte taferelen, rode wangetjes en rondslingerend textiel gegarandeerd! Zet je schrap voor de gespierde en goddelijke dansers van de enige echte Chippendales. Vrijdag 15 december wordt de Spiegel omgetoverd tot striptent. Veilig ben je niet, want de mannen met glimmende torso’s springen zo het podium af de zaal in.  

Stoute droom

De prikkelende choreografieën, opzwepende muziek en de glimmende torso’s maken je stoutste fantasieën werkelijkheid. Glijd samen met je vriendinnen van de stoel en aanschouw met open mond de mannelijke pracht. bereid je voor op afgetrainde lijven, strakke kaaklijnen en ritmische bewegingen. Al meer dan 35 jaar smullen vrouwen wereldwijd van de adembenemende shows van de Chippendales. Hoewel de mannen de grenzen duidelijk opzoeken, gaan ze er nooit overheen. Deze all-male dansrevue is geschikt voor iedereen die de 18 gepasseerd is.

Kaartjes

De kaartjes kosten tussen de € 29,50 en € 49,50 per stuk, inclusief een drankje. Dat is best aan de prijs maar moet je nagaan: die kledingstukken van de mannen worden keer op keer aan flarden gescheurd. Daar is een potje geld voor nodig. ? Let op: de duurste tickets voor de Gouden Rang zijn al uitverkocht.

Voorproefje…

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.