zin in seks

Prettige seksstandjes voor seks met een volle maag

Ben jij helemaal hoteldebotel van je kersverse lover en kan je niet wachten om samen het nieuwe jaar in te luiden?  Lekkere hapjes, mousserende drankjes en natuurlijk mag die oliebol of appelflap niet ontbreken. Na het vuurwerk rest jullie niets anders dan de kers op de taart: een wilde nacht om deze nieuwe liefde te bezegelen. Zit een volle maag jullie in de weg? Haak niet af want er zijn nog voldoende creatieve seksstandjes over.

Seksstandjes voor een volle maag

Zodra jullie bovenop elkaar klimmen komen jullie er achter dat je net iets te veel hebt gegeten. Laat je foodbaby de pret niet drukken. Er zijn genoeg manieren om alsnog een spannende nacht te beleven.

Steek je handen maar uit de mouwen

Een goede vrijpartij kan ook uit wat duw en trek-werk bestaan. Ga daarom zij aan zij liggen voor een potje gesynchroniseerd handarbeid. Terwijl jij hem gek maakt met je hand, krijg je hetzelfde terug. Wie weet waar het toe leidt als het eten wat meer gezakt is.

Minimale inspanning en maximaal genot

Is ook het bewegen van je hand net iets te veel voor jouw opgeblazen buik? Ga dan voor minimale inspanning en maximaal genot door het nachtkastje eens open te trekken. Zoek wat spannends uit en laat de speeltjes het zware werk doen.

Natafelen

Als je na het eten toch rond de keukentafel hangt, maak dan gebruik van de situatie. Dus schuif de borden, pannen en versiering maar opzij en duw je billen op de rand van het keukenblad of de tafel. Leun achterover en steun een beetje op je ellebogen. Klem je benen om hem heen voor extra grip en kantel je bekken voor meer stimulatie.

Lekker lepelen

Kies je er toch voor om wél all the way te gaan, dan is lepelen de ideale positie. Als vrouw ben je natuurlijk de kleine lepel waardoor je buik alle ruimte heeft. Gebruik een speeltje voor meer (en gemakkelijk) genot. Na de seks kunnen jullie in dezelfde positie in slaap vallen. Zo lief.

Bron: Beautify

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.