obama verrassing koppel huwelijk

President Obama verrast trouwkoppel met felicitaties

Als je het over een ultieme wedding crash hebt… dan is dit er eentje! Vlak voordat Stephanie en Brian Tobe elkaar het jawoord wilden geven, bracht niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama een bezoekje aan hun bruiloft.

Felicitaties

Het koppel zou zondag in het huwelijksbootje stappen nabij een golfbaan in San Diego. Diezelfde dag was Barack Obama toevallig een balletje aan het slaan. Toen hij de feestvierders zag, twijfelde hij geen moment om zijn felicitaties over te brengen.

Huwelijkse tips

Stephanie en Brian kregen vervolgens een knuffel en gelukswensen van de president. Volgens NBC News kreeg het kersverse echtpaar zelfs nog wat advies voor een gelukkig huwelijk. “Hij gaf ons tips voor het leven dat ons te wachten staat”, aldus Brian. “We hadden nooit verwacht de president te ontmoeten. En dan tijdens zo’n gelegenheid. Een mooie manier om ons huwelijk te beginnen!”’

Memorabele ontmoeting

Fotograaf Jeff Youngren legde de memorabele ontmoeting vast en was naar eigen zeggen van z’n sokken geblazen. “Het was een geweldig moment”, vat hij de verrassing mooi samen.

 

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.