ga verleiden

Potentiële partners tegen het lijf lopen

Hopelijk ben je er het afgelopen jaar in geslaagd een partner naar je zin te vinden. Maar de kans is aanwezig dat het je nog niet gelukt is. Laat de moed niet zakken. Even bij je zelf overdenken of je wel op de juiste manier er mee bezig bent, dat is niet verkeerd. Ben je dol op je single bestaan, houden zo. Kijk je uit naar een leven met een maatje, dan is het goed een strategie te bedenken die je meer brengt. 

Drie strategieën voor vinden nieuwe partner

Er zijn 3 strategieën om een nieuwe partner te vinden. Deze hebben overlap met elkaar.

1. Leef je leven

Ben je een relaxt type dan leef je gewoon je leven zoals jij het leuk vindt. Het vinden van een partner laat je dan gewoon over aan het toeval. De kans is groot dat deze manier de beste strategie is. Wanneer je doet wat je leuk vindt, dan straal je namelijk een gevoel van vrijheid uit en dat maakt je meer aantrekkelijk.

2. Bewust locaties opzoeken

Een actievere strategie is plekken op gaan zoeken waar mensen samen komen met wie je iets essentieels deelt, zoals een hobby of een interesse. Wanneer je in een ander iets herkent, werkt dat als een krachtige katalysator voor het ontwikkelen van wederzijdse gevoelens. Een eventuele relatie wordt ook makkelijker wanneer je op elkaar lijkt.

Naast locaties kun je je ook richten op activiteiten waar jij passie voor voelt. Wanneer er op enige manier passie te voelen is dan is dat een goede start om een vonk te doen ontstaan. Is er iets dat je hart sneller doet kloppen, dan maakt dat de kans groter dat ook je ontmoetingen een spannend vervolg krijgen. Samen een spannende film zien, samen een nieuwe danspas ontdekken, maakt verrukking groter.  Met anderen een kayakcursus volgen of optreden op een podium, werkt nog beter omdat enige mate van angst effect versterkt.

3. Bewust bepaald type zoeken

Sommige mensen lopen alleen warm voor types die ze niet in hun natuurlijke omgeving tegenkomen. Denk aan vrouwen die speciaal naar de Miljonairfair gaan om een rijke man te strikken. Zo zijn er ook rijke mannen die naar modeshows gaan om contact te krijgen met jonge mooie modellen. Zoek je een voetballer dan kun een clubkaart kopen bij jouw favoriete club, een drankje drinken na afloop en wie weet wie je tegen het lijf loopt.

Je moet het vinden van een bepaald type man of vrouw gaan benaderen alsof je op zoek bent naar een baan. Je moet gaan infiltreren en gaan netwerken in die omgeving waarin jij denkt de ware te kunnen ontmoeten. Datingsites zijn natuurlijk ook een goede manier om bewust een type te zoeken. Alle datingsites hebben hun eigen uitstraling en eigen type zoekenden die ingeschreven staan. Daarin moet je je even verdiepen om te voelen wat het best bij jou past.

Probeer te verleiden

Welke strategie je ook uitkiest, wanneer je iemand wilt laten merken dat jij bestaat, dan moet je op enige manier de aandacht trekken en een begin maken met verleiden. Een algemene regel die werkt is dat je juist je charmes in de strijd gooit daar waar het niet verwacht wordt. Plekken waar rust heerst en mensen tijd hebben. Waar mensen ontspannen zijn. Je hoeft niet keihard te flirten, gewoon een gesprekje. Supermarkten, bibliotheken, wachtkamer en coupés van treinen, zijn goed opties voor een rustig begin. Soms een beetje oefenen is ook niet verkeerd, dan weet je ook beter hoe je kunt reageren op negatieve feedback.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam