potentiele partner treffen

Potentiële partner treffen

Je bent er weer aan toe. Je vindt dat je lang genoeg alleen geweest bent. Een nieuwe potentiële partner treffen is je doel, maar waar kun je die vinden? Wil je niet langer wachten, dan is wachten op het toeval niet de snelste manier. Je moet er werk van maken.

Potentiële partner treffen

Het vinden van een partner aan het toeval overlaten, dat is mogelijk wel de best werkende manier om iemand te treffen. Je blijft namelijk gewoon doen wat je leuk vindt en daardoor straal je een gevoel van vrijheid uit wat nu eenmaal aantrekkelijk is. Maar dat dit niet de snelste manier is om een potentiële partner te treffen, dan snapt iedereen. Dus moet er moet een strategie bedacht worden.

Ga op zoek naar overeenkomsten

De eerste strategie is om plekken te bezoeken waar mensen komen waarmee je iets deelt. Waar die mensen rondlopen die een zelfde hobby of politieke voorkeur hebben. Je hebt daar meteen een gevoel van herkenning, wat een goed hulpmiddel is bij het ontwikkelen van wederzijdse gevoelens. Ook kun je een plek zoeken waar een bepaalde passie een link met de ander kan veroorzaken. Ga bij een toneelclub, spannend maar dat geeft juist extra effect. Zoek een dansclub in je omgeving waar je met anderen nieuwe danspasjes kunt leren en daar samen verrukt over kunt zijn.

Ga op zoek naar bepaald type

Een andere strategie is op zoek gaan naar bepaalde types. Sommigen lopen namleijk alleen warm voor bepaalde types die ze in hun natuurlijke omgeving niet zomaar treffen.  Denk maar aan vrouwen die naar de Miljonairfair gaan om te kijken of er een rijke man te strikken is. En rijke mannen die op hun beurt modeshows bezoeken om met modellen in contact te komen. Ga aan het werk in deze alsof je een baan zoekt. Mogelijk moet je daarvoor infiltreren in bepaalde omgeving of daar gaan netwerken wat jou verder kan helpen. Bepaalde datingsites bezoeken kan je ook verder helpen.

Neem een voorbeeld aan echte verleiders

Wanneer je een strategie gekozen hebt, is het soweiso handig af te kijken hoe echte verleiders te werk gaan. Die vind je zowel onder mannen als vrouwen. Je zult al snel opmerken dat je die niet op de gangbare plaatsen vindt. De kroeg is bijvoorbeeld niet hun plek. De muziek staat er vaak te hard en mogelijke slachtoffers zijn daar te veel op hun hoede. De beste plekken vinden zij die waar er rust en tijd is om een praatje te maken. Een koffiebar bij winkelcentrum of een sportkantine. Daar waar niks verwacht wordt, zijn mensen meer ontspannen. Er wordt niet hard geflirt maar het begint subtiel met een gesprekje. Het echter flirtwerk komt later. Supermarktern, biblioteken, wachtkamers en de trein zijn prima plekken voor een beginnend contact dat tot meer kan leiden.

Bron: Liefde in tijden van Facebook

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam