Poolse postorderbruid eist steeds meer

Oekraïnse bruiden zijn de ‘te veeleisende’ Poolse vrouwen voorbijgestreefd. De Poolse dames worden wat kritisch de laatste tijd, vindt Geert Schooff. Ze hebben duidelijk meer noten op hun zang sinds Polen lid is van de Europese Unie (2004). Schooff ‘doet’ daarom steeds minder in Poolsen. Hij heeft de aanbodkant van zijn nering grotendeels verlegd naar de Oekraïne. De vrouwen dáár zijn tenminste nog lief, zorgzaam en huiselijk, aldus Schooff. Al 25 jaar bestiert hij het Belgische relatiebureau Dana Dating, dat bemiddelt voor Belgische en Nederlandse mannen die een Oost-Europese vrouw zoeken. Alex Mooren, eigenaar van relatiebureau Amor, trekt dezelfde conclusie als zijn Belgische collega: ‘De Poolsen zijn kieskeuriger geworden. Vroeger was een huwelijk voor hen de enige manier om uit Polen weg te komen. Nu kunnen ze vrijelijk naar West-Europa reizen. Ze willen tegenwoordig dat een man een stabiel leven en een goede baan heeft, voordat ze met hem in zee gaan.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?