goede voornemens

Poedelnaakt de fitness in

Heb je het uitgaan, borrelen, feesten en uit eten gaan voorlopig even afgezworen in verband met de goede voornemens? Misschien hou je dan wel geld over voor een trip naar het immer hippe New York. Ook daar kan je namelijk lekker healthy bezig zijn in de fitness: poedelnaakt zelfs.

Feestkilo’s

Een fitness in New York trekt op een opvallende manier ten strijde tegen de extra feestkilo’s. Hanson Fitness, waar ook bekende sterren als Rihanna, Tom Cruise en Julia Roberts over de vloer komen, gaat naakte groepslessen organiseren.

Adamskostuum

Tijdens de trainingen moeten sportfanaten allerlei oefeningen als deadlifts en bench presses uitvoeren, in hun adamskostuum uiteraard. Volgens eigenaar Harry Hanson biedt sporten in je nakie een resem voordelen. “Je lichaam koelt sneller af en maakt meer endorfines aan”, legt hij uit. “Bovendien voel je je veel vrijer en geeft het je meer zelfvertrouwen.”

Huidkleurig ondergoed

Zie je het toch niet zitten om in je blootje enkele jumping jacks uit te voeren? Dan kan je tijdens de groepslessen ook huidkleurig ondergoed aantrekken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.