staand plassen

Pluspunten van het man zijn

Ben jij als vrouw ook wel eens jaloers op mannen? Jij zou vast ook staand willen plassen wanneer je een bevuild toilet binnen gaat, in plaats van eerst met toiletpapier de hele wc rand te moeten bekleden met wc papier. Dit is trouwens niet het enige pluspunt van mannen.

Pluspunten van het man zijn

Het gebruik van het wc gebouwtje zou al bijna een reden zijn om nergens anders naar het toilet te gaan dan thuis. Maar ja, dat kan nu eenmaal niet. Maar het is wel een reden om met een jaloerse blik naar mannen te kijken, die in geval van hoge nood gewoon de eerste de beste boom uitkiezen. Hoewel dat tegenwoordig wel strafbaar is als je dit doet en je wordt betrapt. Een piemel hebben moet sowieso al leuk zijn, als je moeders moet geloven die hun kleine zoontjes vrolijk met hun piemeltje zien zwaaien. Naast dit mannelijk voorrecht van staand plassen en het gezegend zijn met een piemel, zijn er nog 10 facetten te bedenken die mannen voor hebben op vrouwen.

1. Kinderzitje

Het blijkt dat mannen met een kinderzitje op hun fiets sexy gevonden worden. Terwijl vrouwen toch heel wat aantrekkingskracht verliezen wanneer ze met gevulde kinderzitjes zich ploegend voortbewegen.

2. Mannen verdienen meer

Uit de statistieken blijkt dat je als man meer verdient. Heb jij als vrouw ook niet vaak dat je na een functioneringsgesprek weer buiten staat dat je vergeten bent te onderhandelen over je salaris.

3. Kinderen krijg je zonder pijn

Voor het krijgen van kinderen hoef je geen centje pijn te lijden. Hoogstens kan je vrouw tijdens de bevalling te hard in je hand knijpen.

4. Knap zijn is niet belangrijk

Wanneer je een knappe man bent, dan is dat mooi meegenomen. Ben je echter niet knap, dan is dat ook geen probleem. Zorg dat je carriere maakt, dat je aardig wat verdient, dat is meer dan genoeg om goed in de smaak te vallen op de datingmarkt.

5. Haren mogen groeien, overal

Als man kun je tegenwoordig niet genoeg haar hebben. Haar op je gezicht in de vorm van een baardje is helemaal hip. Maar ook zit het in je neus, in je oren, op je rug, onder je oksels, onder de broekriem, laat maar groeien. Als vrouw zou je dit echt niet kunnen maken.

 6. Slettebak

Als man mag je ongegeneerd iedereen versieren zonder dat je als slettebak gezien wordt. Ik zou het wel weten als man.

7. Voetbal

Als man hoef je eigenlijk maar van één ding verstand te hebben en dat is van voetbal. Het blijkt dat hoe hoger je feitenkennis is hoe hoger je aan zien, bij zowel mannen als vrouwen.

8. Een jong blaadje

Je komt er als vrouw een stuk moeilijker mee weg wanneer je een relatie begint met een ventje dat 15 jaar jonger is dan jij bent. Wanneer een man een jong blaadje ritselt, dan is er niks aan de hand. Het verschil binnen het roddelcircuit is gigantisch.

9. Een en dezelfde broek

Een soort broek, misschien in een paar verschillende kleuren. Een paar dezelfde hemden, mogelijk ook in verschillende kleuren, een paar t-shirts maar dat is het dan wel. Wat een rust zal dat geven bij het bedenken wat je vandaag weer aan moet.

10. Baby na je 40e

Heb je nooit zo aan kinderen gedacht, leuk voor anderen maar niet voor jou? Als man kun je dat gewoon blijven denken tot na je 40e. Je kunt ook nog gaan voor een tweede leg, maar daar moet je dan ook een andere vrouw voor gaan zoeken. Vaak is dit geen probleem.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!