We dromen allemaal wel van een vakantieliefde die we zijn tegengekomen terwijl we onszelf aan het ontdekken zijn in een ander land. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat je zo een vakantieliefde niet zomaar ergens vindt. Een fling of crush kunnen we ook in een bar of club in Nederland vinden, maar een echte vakantieliefde vinden is niet makkelijk. Waar kan je deze vakantieliefde dan eigenlijk wel niet vinden? Dat gaan we in dit artikel bespreken, je vakantieliefde vind je namelijk op plekken waar jij ook graag naartoe gaat.

Rondreis door Australië

Een van de beste plekken om een vakantieliefde voor het leven te vinden is Australië. Niet alleen gaan er veel mensen naartoe voor vakantie, je kan er ook veel gelijkgestemde vinden. Als je bijvoorbeeld veel van natuur houdt kan een rondreis door Australië niet te missen zijn. Hiermee geniet je optimaal van alle mooiste plekken van Australië, tevens vind je mensen die hetzelfde van plan zijn en is het makkelijker te connecten. Als een rondreis toch niet jouw ding is kan je de beste reistijd Australië kiezen, om optimaal te profiteren van wat Australië te bieden heeft. Wil je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen? Of toch liever een studenten werkvisum aanvragen? Dat kan allemaal, je vakantieliefde doet waarschijnlijk toch hetzelfde!

Rondreis door Canada

Is Australië niet jouw ding door alle insecten die er rondlopen? Misschien dat Canada dan een betere keuze is! In Canada vind je net zoveel natuur als in Australië, deze is echter anders van kleur. Waar Australië juist veel zand en vlaktes heeft, staat Canada juist vol met bomen en bergen. Dit is ideaal voor een rondreis en hiermee kan je in hostels enorm veel gelijkgestemde vinden die jouw mogelijke, nieuwe vakantieliefde kunnen zijn.

Rondreis door de Verenigde Staten

Anders dan Canada is de Verenigde Staten een land dat rumoerig is. Amerikanen staan er bekend om sociale wezens te zijn en niet bang zijn om hun mening te uiten. Veel mensen gaan ook naar de Verenigde Staten voor een rondreis, omdat je hier zowel een gevarieerde natuur tegenkomt als een gevarieerde cultuur. Een staat als Arizona is namelijk enorm anders als een staat als Washington.

Ben je al uit waar jij je vakantieliefde wilt tegenkomen? Jouw vakantieliefde is waar jij de grootste plezier gaat hebben, dus kies jouw vakantiebestemming niet voor jouw vakantieliefde, maar voor waar jij van gaat genieten!