Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

We dromen allemaal wel van een vakantieliefde die we zijn tegengekomen terwijl we onszelf aan het ontdekken zijn in een ander land. Het is wel belangrijk om te benadrukken dat je zo een vakantieliefde niet zomaar ergens vindt. Een fling of crush kunnen we ook in een bar of club in Nederland vinden, maar een echte vakantieliefde vinden is niet makkelijk. Waar kan je deze vakantieliefde dan eigenlijk wel niet vinden? Dat gaan we in dit artikel bespreken, je vakantieliefde vind je namelijk op plekken waar jij ook graag naartoe gaat.

Rondreis door Australië

Een van de beste plekken om een vakantieliefde voor het leven te vinden is Australië. Niet alleen gaan er veel mensen naartoe voor vakantie, je kan er ook veel gelijkgestemde vinden. Als je bijvoorbeeld veel van natuur houdt kan een rondreis door Australië niet te missen zijn. Hiermee geniet je optimaal van alle mooiste plekken van Australië, tevens vind je mensen die hetzelfde van plan zijn en is het makkelijker te connecten. Als een rondreis toch niet jouw ding is kan je de beste reistijd Australië kiezen, om optimaal te profiteren van wat Australië te bieden heeft. Wil je bijvoorbeeld vrijwilligerswerk doen? Of toch liever een studenten werkvisum aanvragen? Dat kan allemaal, je vakantieliefde doet waarschijnlijk toch hetzelfde!

Rondreis door Canada

Is Australië niet jouw ding door alle insecten die er rondlopen? Misschien dat Canada dan een betere keuze is! In Canada vind je net zoveel natuur als in Australië, deze is echter anders van kleur. Waar Australië juist veel zand en vlaktes heeft, staat Canada juist vol met bomen en bergen. Dit is ideaal voor een rondreis en hiermee kan je in hostels enorm veel gelijkgestemde vinden die jouw mogelijke, nieuwe vakantieliefde kunnen zijn.

Rondreis door de Verenigde Staten

Anders dan Canada is de Verenigde Staten een land dat rumoerig is. Amerikanen staan er bekend om sociale wezens te zijn en niet bang zijn om hun mening te uiten. Veel mensen gaan ook naar de Verenigde Staten voor een rondreis, omdat je hier zowel een gevarieerde natuur tegenkomt als een gevarieerde cultuur. Een staat als Arizona is namelijk enorm anders als een staat als Washington.

Ben je al uit waar jij je vakantieliefde wilt tegenkomen? Jouw vakantieliefde is waar jij de grootste plezier gaat hebben, dus kies jouw vakantiebestemming niet voor jouw vakantieliefde, maar voor waar jij van gaat genieten!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!
bijzondere singlereizen
By Moniek ·
3 november 2021

9 tips voor bellen op vakantie

De vakanties komen er weer aan. Dan willen veel mensen met hun smartphone, tablet of laptop de grens over. Pas op, dat kan in de papieren lopen. Wat is de beste manier om bereikbaar te blijven tegen redelijke kosten? Hier de 10 tips van Spanje Blog op een rij voor een zorgeloze vakantie.