plassen douche orgasme

Plassen in de douche leidt tot betere seks zegt Gwyneth Paltrow

Het geheim voor een beter seksleven? Volgens actrice en lifestylegoeroe Gwyneth Paltrow is dat plassen in de douche terwijl je squats uitvoert. Dit meldt ze op haar lifestylewebsite Goop. Eh…dat vraagt toch om enige verduidelijking lijkt ons.

Lifestyle tips van Gwyneth

Gwyneth Paltrow (42) deelt al een tijdje haar lifestyletips met ons op haar blog Goop, en deze week verklapt ze een wel heel bijzondere tip. Om je seksleven naar een hoger niveau te tillen zou het helpen om squats te doen in de douche, terwijl je plast. Wat?

Bekkenbodem geheim

Het geheim zit hem in je bekkenbodem, aldus Paltrow. Wie last heeft van zwakke bekkenbodemspieren kan per ongeluk een beetje plassen bij het kuchen, hoesten of lachen. Er bestaan allerlei oefeningen (de zogenaamde “kegeloefeningen”) om die spieren te versterken, maar ook de plasoefening in de douche is volgens de actrice erg efficiënt. Sterke bekkenbodemspieren staan daarnaast garant voor een beter seksleven, met een vlottere, pijnloze penetratie en intensere orgasmes.

Vooruit dan maar:

“Plas in de douche terwijl je aan het squaten bent,” schrijft Paltrow. “Wanneer je squat om te plassen – in tegenstelling tot wanneer je op het toilet zit – span je automatisch die bekkenbodem stevig aan. Zorg ervoor dat je diep genoeg squat, net zoals wanneer je moet plassen in een bos.”

Dus dames, als je je geroepen voelt: laat ons vooral weten of het efficiënt is gebleken.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.