alweer op vakantie

Piloot klapt uit de school over geheime verhouding met Sylvie Meis

Het slippertje van Sylvie Meis met de KLM piloot houdt de gemoederen weer flink bezig. De piloot met wie Sylvie een verhouding had tijdens haar huwelijk met Rafael van der Vaart, was naar eigen zeggen erg verliefd op haar. “En zij heeft mij gezegd en laten zien dat zij dat gevoel ook had.”

Dat vertelt de Hongaars-Nederlandse piloot Balasz Vajta in de Duitse krant Bild en het tijdschrift Gala.De affaire met Vajta dateert uit 2010, toen Meis herstellende was van borstkanker.

De twee troffen elkaar op een vlucht van Londen naar Amsterdam. ”Er was meteen spanning tussen ons”, onthult Vajta. De twee leerden elkaar beter kennen via lange telefoongesprekken en mails.

‘Geen weg terug’

De piloot vertelt dat er door die spanning al snel meer ontstond. ”Je komt op een punt dat er geen weg meer terug is, wanneer je elkaar kust.” Volgens Vajta was er sprake van een heftige liefdesaffaire. ”Ik was heel verliefd op Sylvie en zij heeft mij gezegd en laten zien dat zij dat gevoel ook had.” “We hebben eens drie uur met elkaar aan de telefoon gehangen toen het slecht met haar ging”, aldus de piloot.

Bedreigd

Meis en Vajta zouden elkaar hebben ontmoet in Amsterdam, Keulen en andere Europese steden, en zelfs kort na kerst bij de presentatrice aan de keukentafel. ”Daarvoor schaam ik me”, zegt Vajta. ”Maar ik heb haar het gevoel gegeven dat ze bijzonder is. Ik heb gemerkt dat ze het leuk vindt om het speciale kleine meisje te zijn.”

Rond kerst 2010 kwam de affaire tot een einde, toen Van der Vaart de ontrouw van zijn vrouw ontdekte via de mail. ”Op 2 januari gaf hij ons de gelegenheid om tijdens een kort telefoongesprek de relatie te beëindigen.” Vajta zegt dit gebaar van de topvoetballer zeer te waarderen. ”Sylvie was hoorbaar gechoqueerd. Ze was bang voor een scheiding.”De piloot zegt het zelf erg moeilijk te hebben gehad met de breuk. “Het was de moeilijkste tijd van mijn leven.”

Schoon schip

Vajta zegt zijn verhaal te willen doen omdat hij schoon schip wil maken voor zijn huidige relatie. Meis biechtte de verhouding woensdag op, maar stelde ook dat Vajta haar heeft bedreigd. Van der Vaart wil geen commentaar geven. Het is niet de eerste keer dat een voormalig geliefde van Meis uit de school klapt. Eerder lieten de Franse Guillaume Zarka (33) en het Amerikaanse model Jerad Moore (29) van zich horen.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.
huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!