seks soa

Pikante seks-feitjes

Een groot seksonderzoek werd onlangs gepubliceerd in de Duitse editie van FHM. Aan het onderzoek deden 50.754 mensen uit 29 verschillende landen mee en bracht de volgende pikante feitjes aan het licht..

11 seksfeiten op een rij:

1. Eén op de zes stellen heeft thuis wel eens een privé seksfilm opgenomen.

2. Eén op de twintig vrouwen tijdens de seks wel eens in slaap gevallen is.

3.De ideale penis is 18 centimeter lang. Maar slechts eenderde van het aantal mannen voldoet aan de ideale lengte. Toch zegt 72% van alle ondervraagden tevreden over de lengte te zijn.

4.Ongeveer de helft van de bevolking heeft seks in openbare ruimtes. Verder is 7% in het bezit van vijf of meer seksspeeltjes.

5.Eén op de negen vrouwen vindt het opwindend seks te hebben met haar slapende bedgenoot.

6. Bij 11% duurt het liefdesspel een uurtje, behalve bij de Serven. Die hebben met 2% een uitzonderlijk kort lontje.

7. 5% komt overigens veel te vroeg tot een orgasme. De Slovenen kunnen in vergelijking met de anderen wel erg beroerd het moment suprème inschatten: maar liefst 11% zit ernaast.

8. Bijna 20% van de vrouwen denkt regelmatig aan seks, maar slechts 8% van de mannen presteert het dagelijks die gedachten om te zetten in daden.

9. 11% van de vrouwen bevredigt zich elke dag twee keer. Van de mannen slaagt slechts 9% erin tot die prestatie te komen.

10. Eenderde van de mannen (atleten?) zegt het vier keer of vaker per nacht te kunnen.

11. Tweederde van de ondervraagden kon op 18-jarige leeftijd niet zeggen nog maagd te zijn.

Bron: Singlessite.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.