groepsreis singles peru

Peru, het rijkste land ter wereld

Tegenwoordig heeft ‘rijk zijn’ niet alleen een materialistische betekenis. Het gaat om het ervaren van de meest onvergetelijke momenten. Momenten die je maar in één land vindt: Peru. Dat is de boodschap die Peru wil overbrengen in de nieuwe internationale campagne, onder de pay-off ‘Peru, het rijkste land ter wereld’.

Rijkdom

Met een documentaire-achtige film wordt het mooiste van Peru en de rijkdom van het land aan de wereld getoond. Een land gezegend met de meest waardevolle rijkdom. Rijkdom die niet gemeten kan worden in geld, maar draait om in harmonie zijn met de natuur. Rijkdom die je voelt als je geniet van een maaltijd die zowel lichaam als ziel voedt, of wanneer de zon achter de horizon zakt, maar je hart nog steeds verwarmd is. Dat is de essentie van de nieuwe wereldwijde campagne van PROMPERU. Peru nodigt mensen uit om ware rijkdom te ervaren. Het soort rijkdom dat je van binnen koestert

Peru

‘Peru, het rijkste land ter wereld’ omarmt een nieuw concept voor de term ‘rijkdom’ en herdefinieert wat ‘rijk zijn’ eigenlijk inhoudt. De campagne wijkt af van statische bestemmingsadvertenties en heeft het doel het land op een andere manier te laten zien gebaseerd op een actuele trend – de nieuwe perceptie dat rijk zijn gebaseerd is op ervaringen, waaronder reizen, en niet meer materiële bezittingen verwerven.

 

 

Singlereizen naar Peru

Peru met eigen ogen bewonderen maar geen zin om met je backpack alleen te reizen? Ga dan samen met singles. Samen reizen in een groep is niet alleen reuze gezellig omdat je met gelijkgestemden bent maar ook heel prettig om een reisorganisatie bij je hebben die je de mooiste plekjes laat zien. Afreizen naar Peru in prettig gezelschap kan met: Sawadee Reizen ShoestringFox.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

culinair amerika
By Moniek ·
19 juni 2022

Culinaire vakanties steeds populairder

Als reizigers het over één ding eens zijn, dan is het wel dat eten een belangrijke rol speelt bij het kiezen van een reisbestemming.
zonnen bruine tint behouden
By Francien ·
17 juni 2022

Zo lang duurt de perfecte vakantie

Is een lang weekend weg voldoende om weer energie te krijgen? Misschien voor jou wel, maar voor de meeste mensen kennelijk niet.
duurzaam groen groepsreizen singles
By Francien ·
27 mei 2022

Duurzamer reizen doe je met deze 10 tips

Met onderstaande 10 tips reis je duurzamer en dragen we samen een steentje bij.
wellness portugal
By Moniek ·
25 mei 2022

De ideale wellness vakantie vind je in Portugal

Ben jij ook toe aan pure ontspanning in een prachtige omgeving? Bel snel je beste vriendin en boek samen een overheerlijk tripje naar wellness land Portugal!
By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen.