Aantrekkingskracht op ooghoogte
31 January 2017

Persoonlijke aantrekkingskracht op ooghoogte

Baby’s houden van zichzelf. Puppy’s houden van zichzelf. Daarom hebben ze aantrekkingskracht op ons. Of je nu wilt of niet, je hoofd gaat altijd naar beneden, richting een baby of een kleine pup. Het heeft te maken met de authenticiteit van deze beide wezentjes. Nog niet zo lang op de wereld, dus nog vooral zichzelf. Zorg dat die persoonlijke aantrekkingskracht op ooghoogte blijft.

100% authentiek zijn

David Hamilton heeft de bewering over die baby’s en de puppy’s uitgesproken. Hij heeft dit opgeschreven in zijn boek I Heart Me. 100% authentiek zijn, prachtig toch, dat dit zo is. Het zou mooi zijn wanneer we dit behouden. Hoe meer we namelijk authentiek onszelf blijven, hoe meer mensen er zich tot ons aangetrokken voelen. In de loop van de jaren hoef je dan niet meer alleen naar beneden te kijken, die aantrekkingszwaartekracht, kan dan ook gewoon werken op ooghoogte.

Niet langer meer overtuigd van jezelf

In de loop van ons leven hebben we de gewoonte om niet meer overtuigd genoeg te zijn van onszelf. We gaan gewoon langzaam maar zeker denken en geloven dat er iets mis is aan onszelf. En het is zo jammer, want onze aantrekkingskracht vermindert hierdoor zienderogen.

Persoonlijke aantrekkingskracht op ooghoogte

Wat zou het makkelijker zijn om contact te maken, om een bestaande relaties prettig te houden, om goed met je collega’s en je buren overweg te blijven kunnen, om vaker te kunnen genieten van daten, gewoon omdat jij jezelf bent. Authenticiteit, je kwetsbaar durven opstellen, eerlijk zijn, moed tonen, goed voor jezelf zorgen, zijn instellingen en handelingen die je eigen zwaartekracht en daardoor je persoonlijke aantrekkingskracht hooghouden. Hoe sterk kom je over wanneer je weet dat je goed genoeg bent zoals je bent.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

Wonen algemeen

gerelateerde artikelen

Verliefde man weer baard in de keel

Als er een baby (of puppy) in de buurt is, krijgt...

Leven oppakken na scheiding, hoe doe je dat?

Een echtscheiding is een moeilijk proces om doorheen te gaan. Het...

Is het lust of toch liefde?

Je hebt jezelf vast ook wel eens afgevraagd, wat voel ik...

Waarom vallen (sommige) vrouwen voor getrouwde mannen?

‘De beste mannen zijn al weg’ hoor je vaak, maar is...

3 sterrenbeelden die zich het meest tot jou aangetrokken voelen

Wie interesse heeft in astrologie weet natuurlijk allang dat bepaalde sterrenbeelden...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

Weekendje weg gids

Weekendje weg maar niet alleen?...

Single reizen gids

Zin in een topvakantie met leuke...

advertentie

 mooi & gezond algemeen