liefdesbaby

Perfecte vrouw bestaat niet

Vrouwen die voortdurend streven naar perfectie kunnen het beter opgeven. Geen enkele man vindt zijn vrouw perfect. Mannen prefereren zelfs een dame met imperfecties.

Zo blijkt uit onderzoek onder 2.000 mannen uitgevoerd in opdracht van een Amerikaanse fabrikant van onder andere scheerapparaten en stijltangen door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Maar liefst 80 procent van de mannen is ervan overtuigd dat de perfecte vrouw niet bestaat. De meeste mannen omschrijven hun wederhelft dan ook als 67 procent perfect. De meest voorkomende ‘tekortkomingen’ zijn het hebben van een slecht humeur, het niet leuk vinden van sport en obsessief bezig zijn met dingen schoon houden.

Imperfecties
Andere genoemde imperfecties zijn van een mug een olifant maken, kritiek hebben op de rijstijl van de ondervraagde mannen of het erop staan om een soapserie te zien. Zes op de tien mannen klaagt over het feit dat zijn vrouw haar kledingstijl altijd maar probeert te verbeteren en altijd aan het diëten is. Een kwart vindt het vervelend dat zijn vrouw zich bemoeit met wie hij om zou moeten gaan.

Veranderen
Als mannen hun vrouw mochten veranderen, zouden de meeste haar meer ontspannen maken. Daarnaast mag ze van voetbal gaan houden en meer avontuurlijk zijn. Toch waardeert de gemiddelde man zijn vrouw enorm en geeft een kwart aan dat zij te goed voor hem is. 45 procent zegt zelfs dat zijn partner aantrekkelijker is dan hij zelf.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.
trouwen
By Francien ·
22 oktober 2021

De toekomst van het huwelijk

Het huwelijk is een verband dat al duizenden jaren wordt aangegaan. Het zal niet verdwijnen, maar wel een andere invulling krijgen.