Perfecte partner door DNA

De perfecte liefdespartner vinden met hulp van je DNA, dat is wat datingsite GenePartner.com singles over de hele wereld belooft. Geïnteresseerden krijgen een pakketje thuis gestuurd waarmee ze DNA uit hun speeksel en wangslijmvlies kunnen ontrekken; die genen sturen ze vervolgens naar GenePartner. Het uitgangspunt van het systeem is dat iedereen een partner zoekt met een afweersysteem dat goed ontwikkeld is en verschilt met dat van hemzelf, zodat de perfecte combinatie ontstaat. Op deze manier zijn nakomelingen verzekerd van een sterk en gevarieerd immuunsysteem. En dat zou precies zijn wat mensen zo tot elkaar aantrekt: hun drang tot succesvol voortplanten.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?

By Tijmen ·
29 november 2021

Wat je moet weten over Nederlandse vrouwen daten