knap en single

Perfecte date: vrouwen verkiezen geld boven tijger in bed

Je bent een leuke man. Hebt alles in huis voor een relatie want je gaat geregeld sporten, hebt een gezond kleurtje, beschikt over een kast met leuke kleren, een gezellige vriendenkring, fijne familie en toch.. ben je nog steeds single. Wist je dat het wel eens met de banksaldo te maken kon hebben?

Geld maakt niet gelukkig?

Dat geld niet gelukkig maakt horen we allemaal wel vaker. Maar het helpt natuurlijk wel als je het hebt. Zeker als het om ons liefdesleven gaat zo blijkt. Volgens Time zou 88 procent van de millennials erg gesteld zijn op financiële verantwoordelijkheid, terwijl slechts 58 procent aangeeft seksuele vaardigheden te zoeken in een partner.

Schulden zijn afknapper

Maar dat was nog niet alles. Zo vond 41 procent veel schulden een absolute afknapper terwijl 32 procent bekende dat ze een hoog salaris een belangrijke factor vonden bij het zoeken naar een partner.

Seksuele intimiteit

Uit een andere studie bleek dat vrouwen het verantwoordelijk kunnen omgaan met geld even belangrijk vinden als seksuele intimiteit tijdens hun zoektocht naar een nieuwe partner. Mannen zouden seks en intimiteit dan weer belangrijker vinden. Maar ook bij hen kwamen financiële verantwoordelijkheid op een tweede plaatst te staan.

Het ziet er naar uit dat we die impulsaankopen dus beter laten vallen, als we graag een partner willen strikken!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam