macho man

Penisringen, voor ieders genot

Het gebruiken van een seksspeeltje in de slaapkamer is allang geen taboe meer en gelukkig maar. Steeds meer mensen kiezen ervoor om hun seksleven nog wat spannender te maken door gebruik te maken van een seksspeeltje. Er komt steeds meer op de markt en daardoor is er eindeloos veel keus.

Speeltjes voor mannen

Wat wel opvalt, is dat er ook steeds meer speeltjes voor mannen verkrijgbaar zijn. Eerder waren de speeltjes voornamelijk gericht op vrouwen. Waarschijnlijk deels omdat zij meer moeite hebben met het krijgen van een hoogtepunt dan de man, maar waarom zou de man niet mogen genieten van een seksspeeltje? Daarbij komt ook nog dat er intussen genoeg speeltjes zijn die zorgen voor genot van beide partijen.

Een ring?

De penisring is een van de speeltjes die voor mannen geweldig is. Easytoys heeft ze in vele verschillende soorten en maten, waardoor er voor iedere man wel iets tussen zit dat prettig is. Wat je vooral veel terugziet, is de vibrerende versie. Hierbij is het niet alleen prettig voor de man, maar kan ook de vrouw ultiem genot krijgen van de penisring. Er is soms een groot verschil qua prijzen, en dat heeft vaak te maken met wat er allemaal mogelijk is met de ring. Zo kan de ene ring vrijwel iets maar geeft het toch een fijn gevoel om om de penis te zitten, terwijl de ander vibreert. Nog een optie is een penisring die ook bij de testikels zit en voor nog meer genot kan zorgen.

Ze zijn er dus in vele formaten, kleuren, vormen en prijzen. Op die manier is de kans groot dat er iets tussen zit voor jou. De aanrader? De penisring die vibreert. Mede doordat deze penisringen ook de vrouw stimuleren en het op die manier een seksspeeltje is dat geschikt is voor beiden. Uiteraard is het ook een kwestie van het eens uitproberen. Als je het nooit hebt gedaan, hoef je niet meteen te gaan voor ene hele dure variant. Probeer eerst eens een goedkope uit en kijk of het wat is. Zo niet, wees dan niet getreurd, want er zijn nog talloze andere seksspeeltjes.

seksspeeltje mannen

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
16 september 2022

Op zoek naar een nieuwe RC?

verzekering
By Tijmen ·
30 augustus 2022

Waar moet je op letten bij het afsluiten van een zorgverzekering?

geldzaken
By Tijmen ·
29 augustus 2022

Welke juridische hulp kan je krijgen bij een echtscheiding?

van date naar soa
By Moniek ·
25 augustus 2022

Beschermd: Van date tot SOA

Na een geweldige date met Mr. of Mrs. Right beland je in zijn of haar bed. Leuk! Toch? Of ging het allemaal net iets te snel en is je bedmaatje de ‘day after’ toch iets minder aantrekkelijk dan de avond ervoor? Geloof me: je bent echt niet de enige die dit overkomt.
verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!