ware liefde niet getrouwd

Patricia Paay wil partner van eigen leeftijd

Patricia Paay heeft al vier jaar een knipperlichtrelatie met de 35 jaar jongere Nicky van Dam, maar hoopt stiekem toch een man van haar eigen leeftijd te vinden.

“Natuurlijk hoop ik op die man van mijn eigen leeftijd die wel jong van geest is”, aldus de presentatrice tegen Grazia.Volgens Paay is het echter niet makkelijk om een oudere man te vinden die dezelfde energie heeft als een jongere man.

De presentatrice is er dan ook niet naar op zoek. “Waarom zou ik op mijn leeftijd nog gaan zitten wachten op de ware? Ik kan beter het beste uit het leven halen!”

Paay meent dat er veel voordelen zitten aan het daten met een jongere man. “Ze zijn actiever, deinzen nergens voor terug. Ik weet uit ervaring dat vrouwen jonger van geest blijven, mannen kakken veel sneller in.”

“Op het gebied van seks heeft het natuurlijk ook voordelen. Mannen van mijn leeftijd zijn lang niet zo seksueel ingesteld, al denken ze zelf van wel. Je hebt nooit problemen met een jongere man op dat gebied, die heeft altijd zin”, concludeert Paay.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.