ware liefde niet getrouwd

Patricia Paay wil partner van eigen leeftijd

Patricia Paay heeft al vier jaar een knipperlichtrelatie met de 35 jaar jongere Nicky van Dam, maar hoopt stiekem toch een man van haar eigen leeftijd te vinden.

“Natuurlijk hoop ik op die man van mijn eigen leeftijd die wel jong van geest is”, aldus de presentatrice tegen Grazia.Volgens Paay is het echter niet makkelijk om een oudere man te vinden die dezelfde energie heeft als een jongere man.

De presentatrice is er dan ook niet naar op zoek. “Waarom zou ik op mijn leeftijd nog gaan zitten wachten op de ware? Ik kan beter het beste uit het leven halen!”

Paay meent dat er veel voordelen zitten aan het daten met een jongere man. “Ze zijn actiever, deinzen nergens voor terug. Ik weet uit ervaring dat vrouwen jonger van geest blijven, mannen kakken veel sneller in.”

“Op het gebied van seks heeft het natuurlijk ook voordelen. Mannen van mijn leeftijd zijn lang niet zo seksueel ingesteld, al denken ze zelf van wel. Je hebt nooit problemen met een jongere man op dat gebied, die heeft altijd zin”, concludeert Paay.

Bron: Nu

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.