Hoewel ze het niet uit de mond van Adam of Micky zelf heeft vernomen weet Patricia Paay het zeker, Adam Curry en Micky Hoogendijk gaan echt scheiden. Hoewel ze Volgens La Paay die in 2009 scheidde van Adam Curry liep het al maanden niet meer tussen de twee. Volgens Patricia was hun relatie vanaf het eerste moment gedoemd te mislukken. Dit vertelt ze aan het AD.

Onofficiële scheiding

Patricia Paay neemt geen blad voor de mond als haar wordt gevraagd naar de huwelijkse staat van haar ex-man en zijn vrouw Micky. De 65-jarige diva en tv-persoonlijkheid weet het honderd procent zeker: Adam en zijn Micky gaan na een relatie van 5 jaar en een huwelijk van ruim 2 jaar uit elkaar. ,,Ze leven al maanden apart maar hebben het slechte nieuws van hun scheiding nog niet officieel bevestigd en naar buiten gebracht. Veel doet dat er niet toe. Het klopt gewoon. Ze zijn uit elkaar. De koek is op en de bom gebarsten. En het zat er eigenlijk dik in dat dat zou gebeuren.”

Gescheiden wonen

Volgens Patricia hebben Adam en Micky hun huis in Austin (Texas) inmiddels verlaten. ,,Adam woont in een appartement in diezelfde stad. Hij wil daar hoe dan ook blijven wonen, omdat hij er zijn werk en vrienden heeft. Micky is tijdelijk neergestreken in Amsterdam. Op termijn wil zij in Los Angeles gaan wonen. Dat is meer haar stad dan Austin,” zo weet Patricia.  ,,Micky heeft nog steeds een permanente verblijfsvergunning voor de VS. Ze zal wel afwisselend in Amerika en Nederland gaan wonen.”

Het rommelde al een tijdje in de liefdesrelatie van Micky en Adam. Patricia: ,,Ze hebben de knoop doorgehakt. Anders ga je nooit van de ene op de andere dag apart wonen. Daar ken ik Adam goed genoeg voor. Die pakt niet zomaar zijn biezen.”

Van horen zeggen

Patricia heeft Adam en Micky zelf nog niet over de breuk gesproken. ,,Ik had al langer een vreemd onderbuikgevoel over hun huwelijk. Via onze dochter Christina hoor ik wel eens het een en ander. Christina, die regelmatig bij mij is, spreekt haar vader vaak via Skype of telefonisch en af en toe zien ze elkaar. Uit die gesprekken is mij inmiddels voor de volle honderd procent duidelijk geworden dat hun huwelijk daadwerkelijk op de klippen is gelopen.”

Update: van scheiding geen sprake

Korte tijd na bovenstaande berichtgeving ontkracht Micky Hoogendijk persoonlijk het ‘feit’ dat zij en Adam in scheiding liggen. Volgens haar is er weinig aan de hand.  “In elke huwelijk is weleens wat” volgens Hoogendijk. De tijd zal het leren..