kerst en passie
5 December 2017

Passie en hartstocht onder de kerstboom

De buitentemperaturen beginnen echt te dalen. Zojuist een boswandeling gemaakt, maar bij temperatuur onder het vriespunt is dat toch even wennen. Bewegen is een belangrijke factor in het bestrijden van een winterdip die veel Nederlanders jaarlijks ervaren. Je seksleven updragen is ook een goede optie. Zorg voor meer passie en hartstocht onder de kerstboom

Seksueel actief in wintermaanden

Ieder jaar wordt de seksuele gezondheid van de Nederlandse mannen en vouwen onder de loep genomen. Van de 10 personen waren bij de vrouwen er 7 seksueel actief en bij de mannen waren dat er 8. Tijdens de koude wintermaanden is het een goed idee om een inhaalslag te maken. En dat is in deze periode om meer redenen slim.

Extra actie tussen de lakens

Volgens Lewxa.nl warmen Nederlanders zich tijdens de koude wintermaanden graag op door wat extra actie tussen de lakens. De dosis endorfine die hierbij vrijkomt stemt ons niet alleen gelukkiger, door wat extra stoom af te blazen daalt ook ons het stresslevel. De aanmaak van extra serotonine zorgt voor een ontspannen gevoel, wat kan helpen tegen slapeloosheid.

Passie en hartstocht onder de kerstboom

Dit jaar wordt het dus hoog tijd om daad bij het woord te voegen en het kwik binnenskamers eens een beetje op te krikken. Wil jij ten prooi vallen aan die vervelende winterdip,  of kom jij de komende maanden fluitend door met wat hulp? Jij mag bepalen. Maar hulp is nabij. Lexa.nl zorgt ervoor dat jij warm de winter doorkomt, want met deze tips heb jij het snel heet.

1. Echte koukleum?

Wanneer je een echte koukleum bent kun je lekker dicht tegen je lief aan kruipen bij de open haard. Alleen moet het vuurtje natuurlijk wel eerst nog even opgestookt worden. Een knisperend haardje, fles bubbels en jouw zwoele blik erbij.. Laat die vurige vrijpartij maar beginnen.

2. Warmlopen voor chocola?

Denk jij dat alleen vrouwen warm lopen voor chocola? Da tis zeker niet zo. Ook hoef je geen keukenprinses te zijn om een man met kookkunsten te verleiden. Een chocoladefondue met aardbeien en slagroom is ook hartstikke populair onder het mannelijk schoon. En met jou als toetje, is het feestmaal compleet.

3. Kerstcadeautje onder de boom?

Wil je iets origineels geven voor onder de boom, wees dit jaar zelf het cadeautje. Gebruik je fantasie en verruil jouw huispak voor een pikant kerstpakje. In dit pakje de kerstboom versieren is een extra optie, voor wie lef heeft. Reken maar dat je partner dit cadeautje met beide handen aanpakt of uitpakt, het is maar hoe je het noemt.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

gerelateerde artikelen

Nooit moet anale seks als een verplichting voelen

Bij het lezen van het volgend artikel, kwam de volgende gedachte...

Boost voor je relatie: maand dagelijks seks

Noem eens 5 redenen om elke dag seks te hebben met...

Wat vinden we erger? Emotioneel of seksueel vreemdgaan

Wat zou je erger vinden: als je partner seks heeft met...

Corona belemmert seksualiteit van jongeren

Online daten en flirten blijkt geen alternatief voor jongeren tijdens de...

Slechts 1 op 3 van de Nederlanders en Vlamingen weet wat intersekse is

Voor het eerst is onderzoek gedaan naar de kennis en opvattingen...

singlessite gidsen

Relatiebureau gids

Toe aan een échte relatie, dan...

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

advertentie