kerst en passie

Passie en hartstocht onder de kerstboom

De buitentemperaturen beginnen echt te dalen. Zojuist een boswandeling gemaakt, maar bij temperatuur onder het vriespunt is dat toch even wennen. Bewegen is een belangrijke factor in het bestrijden van een winterdip die veel Nederlanders jaarlijks ervaren. Je seksleven updragen is ook een goede optie. Zorg voor meer passie en hartstocht onder de kerstboom

Seksueel actief in wintermaanden

Ieder jaar wordt de seksuele gezondheid van de Nederlandse mannen en vouwen onder de loep genomen. Van de 10 personen waren bij de vrouwen er 7 seksueel actief en bij de mannen waren dat er 8. Tijdens de koude wintermaanden is het een goed idee om een inhaalslag te maken. En dat is in deze periode om meer redenen slim.

Extra actie tussen de lakens

Volgens Lewxa.nl warmen Nederlanders zich tijdens de koude wintermaanden graag op door wat extra actie tussen de lakens. De dosis endorfine die hierbij vrijkomt stemt ons niet alleen gelukkiger, door wat extra stoom af te blazen daalt ook ons het stresslevel. De aanmaak van extra serotonine zorgt voor een ontspannen gevoel, wat kan helpen tegen slapeloosheid.

Passie en hartstocht onder de kerstboom

Dit jaar wordt het dus hoog tijd om daad bij het woord te voegen en het kwik binnenskamers eens een beetje op te krikken. Wil jij ten prooi vallen aan die vervelende winterdip,  of kom jij de komende maanden fluitend door met wat hulp? Jij mag bepalen. Maar hulp is nabij. Lexa.nl zorgt ervoor dat jij warm de winter doorkomt, want met deze tips heb jij het snel heet.

1. Echte koukleum?

Wanneer je een echte koukleum bent kun je lekker dicht tegen je lief aan kruipen bij de open haard. Alleen moet het vuurtje natuurlijk wel eerst nog even opgestookt worden. Een knisperend haardje, fles bubbels en jouw zwoele blik erbij.. Laat die vurige vrijpartij maar beginnen.

2. Warmlopen voor chocola?

Denk jij dat alleen vrouwen warm lopen voor chocola? Da tis zeker niet zo. Ook hoef je geen keukenprinses te zijn om een man met kookkunsten te verleiden. Een chocoladefondue met aardbeien en slagroom is ook hartstikke populair onder het mannelijk schoon. En met jou als toetje, is het feestmaal compleet.

3. Kerstcadeautje onder de boom?

Wil je iets origineels geven voor onder de boom, wees dit jaar zelf het cadeautje. Gebruik je fantasie en verruil jouw huispak voor een pikant kerstpakje. In dit pakje de kerstboom versieren is een extra optie, voor wie lef heeft. Reken maar dat je partner dit cadeautje met beide handen aanpakt of uitpakt, het is maar hoe je het noemt.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.