Pasen is in aantocht! Lekker en lang weekend voor de boeg en daarmee alle tijd om er eens lekker op uit te trekken. Heb je nog geen plannen en lijkt je het leuk om twee voorjaarsvliegen in één klap te slaan? Ga dan mee met een van deze heerlijke wandelingen. Lekker buiten en je ontmoet ook nog eens een hoop leuke nieuwe mensen ontmoeten die net als jij ook single zijn. Laat die lente(kriebels) maar komen!

Eerste paasdag zondag 27 maart: kasteelbezoek & wandeling

Gelegen in de gemeente Rozendaal (vlakbij Arnhem) ligt het 700 jaar oude landgoed Rosendael. Het bestaat uit een imposant en historisch ingericht kasteel in een park met veel bezienswaardigheden.  Wij beginnen met een kop koffie. Na de koffie lopen wij afhankelijk van de drukte eerst door de parktuinen (3 km) of doen we de verkorte rondleiding over de begane grond van het kasteel.

Na afloop lopen wij een rondje over de Trotsmarkt. Hier zijn eerlijke en homemade vervaardigde producten die origineel, smakelijk, mooi en bereikbaar zijn. Producten bestaan uit food en non-food, kleurrijk met fantasie gepresenteerd en betaalbaar. Meld je aan bij Singles United en ga gezellig mee!

Eerste paasdag: wandelen met singles in Driebergen

Zin in een gezellige Eerste Paasdag en nieuwe mensen ontmoeten? Wandel vandaag met gezellige groep singles mee over Landgoed Stameren en Hoog Moersbergen. Na afloop borrelen! Kijk snel verder voor meer info!

Tweede paasdag 28 maart; wandelen van Hoek van Holland naar Den Helder

Het Nederlands kustpad is een lange-afstand-wandelpad die loopt van Hoek van Holland naar Den Helder. In 12 etappes van ongeveer 20-22 km wandelen we door de Hollandse duinen van Zuid-en Noord-Holland zodat we in totaal 233 km af leggen. Voor informatie: kijk op de site van wandelnet of in het wandelboekje Nederlands kustpad deel 2.

We pakken in Den Haag de wandelroute weer op en lopen via het Haagse bos, Duinbosch, de Waals vlakte, Meijendel, de Oostduinen, langs ganzenhoek door een schitterend duingebied naar Katwijk aan Zee waar deze etappe eindigt. Daar nemen we de bus die ons naar station Leiden brengt. Wandelafstand: 21-22 km, wandel tempo: 5 km/uur. Neem voldoende eten en drinken mee voor onderweg, er is horecagelegenheid voor een kopje koffie. Kijk hier voor meer info.

Tweede paasdag: wandelcafe Loonse en Drunense duinen

Tweede Paasdag. Lekker naar buiten en nieuwe mensen ontmoeten? Wandel vandaag mee door Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen, één van de mooiste natuurgebieden van Nederland. Na afloop borrelen.Wandelen met singles – Altijd gezellig! 

Tweede paasdag Wandelcafé Rotterdam Hoge en Lage Bergsche Bos

Zin in een gezellige Tweede Paasdag? Nieuwe mensen ontmoeten terwijl je geniet van een heerlijke wandeling? Loop vandaag mee door het Hoge en Lage Bergsche Bos. Na afloop borrelen en eventueel een hapje eten bij restaurant Lindehoeve aan de Rotte!

Meer leuke uitjes met Pasen vind je op de agenda!