verwachtingen date

Pas op voor eerlijke mannen als je gaat daten

Sta je als single vrouw op het punt je in de wereld van het daten te begeven? Maar weet je niet goed wat je er van kunt verwachten. Dan kan ik je alvast 1 tip gegeven. Verwacht er niet meteen te veel van of ben in staat je verwachtingen vrij snel bij te stellen.

Heb niet te hoge verwachtingen

Op Vrouw bij de Telegraaf vond ik een video met het onderwerp daten, zie onderaan dit artikel. Het gaat over mannen die uit eerlijkheid er van alles uit gooien wat soms te gênant voor woorden is. En als woorden eenmaal uitgesproken zijn, kunnen ze ook niet meer teruggenomen worden. Misschien is het niet alleen eerlijkheid maar ook de onkunde of onhandigheid van de mannen, die net als jij ook niet goed weten hoe je het best kunt daten. Nadenken over gespreksstof bij een date? Ze lijken gewoon alles te zeggen wat in hun opkomt.

Ben op het ergste voorbereid

Ik zou zeggen, kijk alleen of breng je vriendin ook op de hoogte van deze video. Lach er bij voorbaat al hartelijk om. Ga samen naar een café of openbare gelegenheid en zie wat er gaat gebeuren. Het kan nu alleen nog maar meevallen. Waarschijnlijk heb je al een hele gezellige avond met je vriendin bij het spotten van mannen. En merk je dat een man best aardig is maar wel aan het stuntelen is, dan mag je hem natuurlijk best een beetje helpen. Daar ben je zelf ook bij gebaad.

Veel plezier met daten

Wanneer je alleen op pad gaat, is dat wel stoer, maar sta er op die manier in dat je niet zo teleurgesteld bent, dat dit je eerste en laatste keer wordt. Zie het als vermaak.  Succes en veel plezier.

Heb je nog tips nodig over daten?  Kijk dan in één van onze datinggidsen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam

perfect
By Francien ·
31 december 2021

Je hoeft niet perfect te zijn om te daten

Kom je niet tot daten omdat je alles perfect wil in je leven. Jezelf, je huis, je werk, je date, je partner. Een beetje imperfectie verlicht de druk.