single gescheiden

Pas gescheiden singles gezocht!

Ben jij pas gescheiden of zit je er nog midden in en zet je langzaam maar zeker je eerste stapjes op het ‘singles-pad’. Wil jij je belevenissen met je (bijna) ex, nieuwe dates of andere avonturen delen en daarover bloggen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Man of vrouw, liefst allebei, want mannen komen nu eenmaal Mars en vrouwen van Venus dus een beetje begrip kweken voor de andere sekse kan nooit kwaad.

Vind jij het leuk om te schrijven, wil je jouw ervaringen als kersverse single (anoniem) vertellen aan een groot publiek van andere singles?

Mail dan snel je naam, leeftijd & iets over jezelf en huidige situatie naar materiaal@singlessite.nl Wie weet zijn jouw belevenissen binnenkort te lezen op online magazine Singlessite.nl!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

gratis uitjes date
By Moniek ·
24 juni 2022

Date suggesties voor zwoele zomerse dagen

Wat te doen als de warmte omslaat in een hittegolf? Daarom hier wat uitjes die je, ook in de bloedhitte, kunt ondernemen met je date.
kale man slim succesvol
By Francien ·
13 mei 2022

Stijlvol gekleed naar je eerste date

Benieuwd naar wat aantrekt naar een date? Hoe je de beste indruk krijgt en waar moet letten? Lees verder voor een aantal tips om stijlvol naar je date te gaan.
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Tijmen ·
14 februari 2022

De slimste, grappigste, boeiendste vragen om het meeste uit speeddaten te halen

670-300-doe eens gek
By Francien ·
26 januari 2022

4 originele date-ideeën: doe eens gek!

Wanneer je een date moet regelen en je kent de ander niet zo goed, dan is het best lastig om iets te verzinnen waar je elkaar leert kennen. Een sportieve activiteit is net wat anders. Het zal een date worden om niet snel te vergeten.
By Tijmen ·
17 januari 2022

Speeddaten in Rotterdam