tips singlefeest

Party voor singles in het oosten van het land

Singles die in het oosten van het land wonen opgelet! Op 27 mei 2017 vindt voor het eerst in Meppel een grote en gezellige Single Party plaats. Voor singles vanaf 40 jaar komende uit Drenthe en Overijssel. Stichting Activiteiten Singles organiseert vaker dit soort avonden en daar komen gemiddeld 130 singles op af.

Lekker los

De avonden worden verzorgt door DJ’s4Party met een uitgebreid muziek aanbod. Er is altijd wel een nummer voor jou bij waar je helemaal op los kan gaan. Andere singles ontmoeten en lekker dansen op de hits van nu, maar ook op de disco classics, op soul, funk, latin en stijldans muziek. Ben je geen danser of wil je eerst de spreekwoordelijke kat uit de boom kijken, dan kan je plaats nemen aan de bar of aan de tafels. Gewoon gezellig praten met anderen. Het is je kans om lekker uit te gaan en om eventueel iemand te ontmoeten waar het mee klikt.

Liefde op het eerste gezicht

Veel singles houden niet altijd van daten. Die geloven in liefde op het eerste gezicht. En dat gebeurt vaak op een single party : mensen vinden elkaar. Maar niet iedereen komt om een partner te zoeken. Er zijn ook singles die het zelf prima voor elkaar hebben in hun leven en gewoon lekker uit willen gaan in een veilige omgeving. Nu dus ook voor het eerst in Meppel in ZIZO aan de Steenwijkerstraatweg 10. De avonden beginnen om 20.30 en duren tot ongeveer 01.00 uur. Meer info over deze singles party lees je op de website!

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.
buiten spelen
By Francien ·
1 november 2021

Buiten sporten is beter

Sporten is goed, dat staat buiten kijf. Maar buiten sporten is gewoon nog beter. Je krijgt er bijvoorbeeld meer energie van. Denk wel na voor je aan de slag gaat.