Op Tweede Paasdag draait alles om paaseieren! Die dag is veel georganiseerd voor de jeugd, maar ook voor volwassenen is het leuk om eieren te verven en te zoeken. De dag wordt afgesloten met een lunch. Joyce Boerkoel van Relatiebemiddeling IndiviDuo heeft deze gezellige dag voor singles uit het Noorden bedacht.

 Pasen

“Om 10.30 uur worden de deelnemers met koffie en thee ontvangen in Paviljoen Eszicht, bij Natuurvriendenhuis De Hondsrug in Noordlaren. En vanaf elf uur gaan we aan de slag met het eerste deel van de triatlon: Paaseieren verven. Is dit eerste onderdeel gelukt, dan mogen de deelnemers bijkomen met een kopje koffie”, vertelt Joyce.

Bosrijke omgeving

“Tweetallen worden gevormd voor de tweede ronde van de Triatlon: Paaseieren zoeken. In de bosrijke omgeving van Paviljoen zijn de eieren namelijk tijdens de pauze verstopt!”

Brood met eieren

Tijd voor het laatste onderdeel: Paaseieren eten. Naast eieren staat ook brood klaar voor de lunch. De niet opgegeten paaseieren mogen mee naar huis worden genomen na afloop van de triatlon, rond 15.00 uur.

Samen wandelen

“Sportievelingen die nog energie over hebben, mogen daarna gezamenlijk een wandeling maken”, legt Joyce uit. De kosten voor deze activiteit bedragen zeventien euro. Alle singles vanaf dertig jaar zijn welkom om mee te komen doen; eerst lid worden of je ergens voor inschrijven is niet nodig. Wel is het noodzakelijk om je van te voren aan te melden. Dat kan hier!