overwerken excuus vreemdgaan

Overwerken meest gebruikte smoes bij vreemdgaan

Overwerken is nog steeds het meest gebruikte excuus van mensen die vreemdgaan. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek. Eén op de drie van de ondervraagde mannen heeft nog nooit overspel gepleegd. Van de ondervraagde vrouwen is dit één op de vijf. Nederlanders die wel vreemdgaan, spreken meestal een keer per maand af. Nog geen 10 procent ziet de minnaar of minnares meerdere keren per week.

Eigen bed

Van de Nederlandse mannen die vreemd gaan, houdt 65 procent het bij één minnares of minnaar tegelijk. Van de ondervraagde vrouwen doet de helft dat. Ruim één op de drie vrouwen die overspel heeft gepleegd, heeft wel eens overspel gepleegd in haar eigen bed. Van de mannen is dit één op de vier.

Bijna 20 procent van de vreemdgaande mannen heeft meer dan twee jaar dezelfde minnaar of minnares. Eenzelfde percentage kiest voor onenightstands.  Bij de ondervraagde vrouwen duren de meeste affaires tussen zes en twaalf maanden. Zo’n 15 procent van de vrouwen heeft onenightstands.

Bron: Nu

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.