Overspel anoniem te melden via nieuwe site

Wie weet dat een bekende door zijn of haar partner wordt bedrogen, kan dat anoniem melden via een nieuwe website.

De site onthul-overspel.nl roept bezoekers op de liefde ‘recht’ te doen door vreemdgangers te ontmaskeren. Bezoekers kunnen het e-mailadres van de bedrogen partner invoeren, vergezeld van een uitleg, de naam van de minnaar of minnares en eventueel een link naar diens facebookprofiel.

Via de site zijn inmiddels ruim zeshonderd meldingen gedaan. Het is echter niet na te gaan of die allemaal serieus zijn. De 30-jarige bedenkster Emilie Visser uit Den Bosch ontwikkelde de site met drie vrienden uit de marketingwereld, zegt ze in het AD. Vaak zouden mensen niet durven te zeggen dat iemand wordt bedrogen.

“Uit angst een goede vriendschap kapot te maken, bijvoorbeeld. Want wat als je niet wordt geloofd? Of als jij de schuld krijgt van een op de klippen gelopen relatie?” Daarom zou het beter zijn de melding anoniem te doen.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?