Overgewicht geeft problemen bij versieren, relaties en seks

Als je last hebt van overtollige kilo’s dan kan dat van grote invloed zijn bij het versieren van een ander, liefdesrelaties en je seksleven. Reden hiervoor is het lage zelfbeeld dat deze mensen hebben.

Dit blijkt uit verschillende enquêtes op www.valtaf.nl, een community website dat zich richt op mensen die willen afvallen en er een gezonde levensstijl willen aanleren.

Maar liefst 72 procent van de vrouwen denkt meer aandacht te krijgen tijdens het versieren als ze een paar kilo lichter zouden zijn. Maar de ondervraagden zijn niet alleen kritisch naar zichzelf toe. Ook het figuur van mensen die heb zouden versieren doet er toe. Zo vindt 37 procent het een afknapper als ze door iemand wordt versierd die last heeft van overgewicht.

Seksleven

Overtollige kilo’s zijn ook van invloed op het seksleven. Zo vindt 68 procent van de vrouwen dat overgewicht de seks negatief beïnvloedt. Onzekerheid is hierbij de grootste factor. Ondanks dat laat ruim de helft toch het licht aan tijdens een vrijpartij. 89 Procent van de ondervraagde vrouwen zou zich zekerder voelen als ze een paar kilo lichter zouden zijn.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Beste dildo met zuignap
By Redactie ·
12 december 2022

Voor jou getest: de beste dildo’s met zuignap

Beste vibrerende slipjes
By Redactie ·
5 december 2022

Voor jou getest: de beste vibrerende slipjes

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje