Over Singlessite

Singlessite.nl is een redactioneel onafhankelijke site, opgericht in 2005, en hét informatieve online magazine voor nieuwsgierige singles in Nederland. Singlessite.nl informeert in 2020 maandelijks ruim 68.000 unieke bezoekers over daten, relaties, de liefde, seks, uitgaan, reizen en lifestyle. Onafhankelijk, actueel en soms met een knipoog nemen wij het leven van de moderne single onder de loep. Singlessite.nl is als online lifestyle magazine een onuitputtelijke bron van informatie voor alle singles en eenoudergezinnen van Nederland.

Oprichting

Eind 2004 opgericht door Monique Holtmaat

2004
2005

Oprichting Single2Travel

Eind 2005 richt Monique een dochtersite op die zich volledig richt op de reizende single. Single2Travel is een feit.

Uitzending radio 538

Monique vrijdagavond in de uitzending bij Froukje de Both op 538 over de opmerkelijke resultaten van het onderzoek “Spijtgevoelens na een relatiebreuk”. Met hetzelfde onderzoek stond Singlessite in de Telegraaf en Santé Magazine.

2007
2009

Monique bij Edwin Evers

Monique bij Edwin Evers over het feit dat 87 procent van de singles minimaal anderhalf uur voor de eerste date uittrekt en dat 38 procent na 10 minuten al weet of het iets gaat worden of niet.

Versterking door Lisa

Lisa komt het team van Singlessite versterken

 
2011
2012

Team Work

Versterking van ons team door Margret Tielemans

VARA Evenblij met singles

Op 19 april was het zover, het thema programma Evenblij met Singles van de VARA werd uitgezonden en daarin kwamen ook de fun facts van ons onderzoek naar voren.

Cougars & Toy Boys bij BNN

De cijfers van ons onderzoek over cougars en toy boys bespraken we met Zarayda van BNN radio in het programma Lust

37.500

In 2013 heeft Singlessite gemiddeld 37.500 unieke bezoekers per dag

2013

1000

1000e like op facebook is een feit

BNR Nieuwsradio

Wat besteden singles qua geld aan daten en waaraan? De resultaten verschenen op PowNed en we waren te beluisteren bij BNR Nieuwsradio en WildFM om deze facts & figures toe te lichten.

2014

2800

De 2800e like op facebook is een feit

Jarig

Singlessite is bijna jarig en bestaat in december maar liefst 10 jaar! De website vernieuwt volledig!

RTL Nieuws & Boulevard

Dat single Nederland het liefst met Chantal Janzen en Jeroen Spitzenberger van de populaire TV serie Divorce deelt bleek uit onderzoek van Singlessite.nl en haalde het RLT nieuws en RTL Boulevard

Singlessite in Trouw

Eigenaar Monique Holtmaat van online magazine Singlessite.nl werd in december 2014 geïnterviewd door Trouw over de ontwikkelingen in de datingmarkt.

52.000 bezoekers per maand

Hét online magazine voor singles in Nederland groeit gestaag door. In juli 2015 ontvingen we maandelijks maar liefst 52.000 bezoekers. Mobiel en tablet zijn niet meer weg te denken en worden door de helft van de bezoekers gebruikt om het laatste singles nieuws te volgen.

2015

Column in Ilvy Magazine

Vanaf eind 2015 schrijft Monique Holtmaat, eigenaar van Singlessite.nl en Single2Travel.nl, een vaste column in Ilvy Magazine. Het blad wil de seksuele gezondheid van vrouwen bevorderen door kennis en ervaringen van experts te delen.

2016

Pieken zonder dalen

In 2016 blijft Singlessite.nl onverminderd populair en alsmaar groeien. Maandelijks bezoeken bijna 60.000 singles de website en op Facebook tellen we ruim 4.600 betrokken fans. Wat zal de rest van het jaar ons brengen? We kijken er naar uit!

Nieuwsgierig naar Singlessite.nl

Pas gescheiden, opnieuw daten, wanneer de eerste keer seks, wel of niet op Tinder, hoe werkt dat zo’n singlevakantie en wat komt er kijken bij een co-ouderschap? Allemaal vragen waarover Singlessite.nl de single van nu informeert.

Foute mannen bij Jeroen van Inkel

Op 1 september ging het bij Jeroen van Inkel in de ochtend op radio Veronica over foute mannen. Een mooi moment om eens te bellen met Monique Holtmaat van Singlessite.nl. Want waarom vallen vrouwen nou eigenlijk op foute in plaats van lieve mannen?  Het werd een leuk interview.

Tijdschrift Margriet

Voor een uitgave van het tijdschrift Margriet van september 2017 werden we als expert geïnterviewd over singles & reizen. Online verscheen er een kort stukje over reizen in je uppie, maar in het magazine verscheen een veel uitgebreider verhaal met tips van verschillende experts, waaronder die van ons! Het hele artikel lees je hier: singlessite-single2travel-singlereizen.

2017

Dossier Margriet: Handleiding (weer) alleen

Voor een editie van het tijdschrift Margriet in oktober werd Monique Holtmaat, eigenaar en oprichtster van online magazine Singlessite.nl en Single2Travel.nl, gevraagd om advies voor eenieder die na een relatiebreuk weer opnieuw moet beginnen. Dit resulteerde in een mooie reportage boordevol bruikbare tips voor kersverse singles!