kledingkeuze

Outfittery: de personal shopper voor de single man

Mannen houden niet van winkelen en kiezen vaak kleren die vrouwen niet mooi vinden. En als single man valt het vaak al helemaal niet mee om de juiste combinatie uit de kast of winkel te trekken.

Het bedrijf Outfittery.nl bedacht daarvoor een oplossing: een man die online kleren koopt, kan een werkneemster van de webshop de outfit laten uitzoeken.

Personal shopper

De winkelende man vult eerst een vragenlijst in, waarna hij gekoppeld wordt aan een vrouwelijke personal shopper. Dat idee blijkt niet helemaal nieuw. Het Rotterdamse House of Einstein koppelt ook besluiteloze mannen aan fashionista’s Sanne, Ling, Jantien en Marije.

Het Duitse Outfittery breidt uit naar Nederland, meldt Emerce.nl maandag. Ondernemer Peter Gamelkoorn gaat de Nederlandse tak oprichten en leiden. In Duitsland blijkt het idee een groot succes. In twee jaar kochten honderdduizend klanten online kleding.

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

huis inrichten single
By Moniek ·
18 december 2021

6x tips voor het inrichten van jouw huis, speciaal voor singles!

Kijk jij op tegen het inrichten van je huis als single? Of vind je dit juist een super leuk project? Maak het decoreren leuker, makkelijker en gezelliger!
some like it hot
By Francien ·
17 december 2021

Some like it hot

Testosteron verhogen door het eten van pittige chilisaus? Je eet waarschijnlijk al heter omdat je meer pit hebt van jezelf.
By Tijmen ·
10 december 2021

Kerstdiner zoals vanouds, maar dan met meer groen

sexy kleding
By Moniek ·
6 december 2021

Waarom je een koukleum bent

Het zijn barre tijden. Althans voor de koukleumen onder ons. Heb jij de verwarming ook altijd op standje ‘bejaardentemperatuur’ staan in de winter? Pak jij je driedubbel in voordat je het huis verlaat? Je bent enige niet.
niet alles draait om geld
By Moniek ·
1 december 2021

Sparen moeilijk? Tips waarmee het jou ook lukt!

Los van allerlei aantrekkelijke ‘koopjes’ heb je soms ook onverwachte kosten. Maar met deze tips gaat het je volgende maand vast lukken!
daten december coach
By Moniek ·
24 november 2021

Werkloze single krijgt kansen op de datingmarkt

Maar liefst 81 procent van de singles geeft een leuke date de kans om te laten zien dat hij of zij geschikt relatiemateriaal is. Ook al zit diegene op dat moment zonder werk. Dit blijkt uit onderzoek van online magazine Singlessite.nl dat 755 single mannen en vrouwen vroeg naar de aantrekkingskracht van de werkloze single.