kledingkeuze

Outfittery: de personal shopper voor de single man

Mannen houden niet van winkelen en kiezen vaak kleren die vrouwen niet mooi vinden. En als single man valt het vaak al helemaal niet mee om de juiste combinatie uit de kast of winkel te trekken.

Het bedrijf Outfittery.nl bedacht daarvoor een oplossing: een man die online kleren koopt, kan een werkneemster van de webshop de outfit laten uitzoeken.

Personal shopper

De winkelende man vult eerst een vragenlijst in, waarna hij gekoppeld wordt aan een vrouwelijke personal shopper. Dat idee blijkt niet helemaal nieuw. Het Rotterdamse House of Einstein koppelt ook besluiteloze mannen aan fashionista’s Sanne, Ling, Jantien en Marije.

Het Duitse Outfittery breidt uit naar Nederland, meldt Emerce.nl maandag. Ondernemer Peter Gamelkoorn gaat de Nederlandse tak oprichten en leiden. In Duitsland blijkt het idee een groot succes. In twee jaar kochten honderdduizend klanten online kleding.

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

verslaap je leven niet
By Moniek ·
23 juni 2022

Tips voor ochtendmensen die moeilijk hun bed uit komen

Dankzij deze tips kom je ’s ochtends sneller uit bed en ben je productiever. 
18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
keuze internet singles
By Tijmen ·
13 mei 2022

Wil jij ook het beste internet?

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
geld lenen singles
By Linda ·
21 maart 2022

Op deze manieren bespaar je maandelijks als single

afvallen in de overgang
By Moniek ·
10 februari 2022

Die overtollige vakantiekilo’s verlies je zo!

Baal jij ook als een stekker dat je in zomervakantie toch weer een paar kilo bent aangekomen en willen ze er maar niet af? Heel herkenbaar voor velen, hoogste tijd voor een paar gezonde tips om af te vallen dan zonder ingewikkelde toestanden.