Oudste datingsite van Nederland gooit roer om

De teleurstellingen, ontelbare niet-interessante dates en het alsmaar weer opnieuw moeten bladeren door al die profielen, maken menige single wanhopig. Het gevoel dat ze nooit hun partner zullen vinden, maakt moedeloos en soms radeloos. Dat de oplossing binnen handbereik is, wordt hen door niemand verteld.

Daar brengt Denise Janmaat, datingcoach en directeur van D-Date.nl, verandering in. In 1998 startte zij de eerste datingsite van Nederland en nu gooit zij het roer rigoureus om. In de afgelopen jaren bleek dat singles met haar succes-strategie sneller en makkelijker ontdekken hoe zij hun partner kunnen vinden. Dat gaat zij nu op grote schaal aan serieus zoekende singles leren. Met ‘Leer je partner vinden in 6 weken’ wordt op snelle en effectieve wijze richting gegeven aan de zoektocht.

Janmaat: “Het gaat erom dat je niet zoekt, maar leert vinden. Als je namelijk weet wie je bent, wat je graag wil en wat je te bieden hebt, dan ga je veel makkelijker herkennen wie er bij je past en kun je uit de vele duizenden profielen de Ware er zo uitpikken.” Maar net zoals je een opleiding doet om in je werk goed te worden, of gaat trainen om de marathon te lopen, zul je het daten ook moeten leren.

Een van de andere grote zorgen van de single, lost zij ook direct op. De deelnemers leren elkaar tijdens de startsessie persoonlijk kennen, zodat datende singles niet langer bang hoeven te zijn dat de ander niet echt is. En ze vinden in elkaar de sparring partner om zich goed voor te bereiden op het daten en daarbij ook ervaringen met elkaar te delen. Met de meest moderne technieken begeleidt Denise Janmaat de singles persoonlijk en wordt er in korte tijd gezamenlijk intensief toegewerkt naar het bereiken van het doel: het vinden van de partner.

Janmaat is van mening dat er genoeg datingsites zijn waar de single zijn of haar toekomstige partner kan vinden. In haar programma besteedt zij uitgebreid aandacht aan de selectie van de meest geschikte datingsite. “Het zou mooi zijn als de singles die met dit programma aangeven dat zij echt serieus op zoek zijn, op de datingsites met bijvoorbeeld een stip-notering herkenbaar zouden zijn. Dat zorgt immers ook voor een betere uitstraling van die datingsites omdat het een echt waarmerk is.”

De datingsite in z’n huidige vorm stopt op 29 april a.s. om 23.00 uur en gaat dan met de nieuwe aanpak verder. Uitgebreide informatie over het nieuwe programma is al te lezen op www.leerjepartnervindenin6weken.nl

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Tijmen ·
25 mei 2022

De 5 nieuwste trends voor in de slaapkamer

By Linda ·
20 mei 2022

Discreet een seksspeeltje kopen

18 mei 2022

Weekendjeweg: Tips voor Singles

Ook in Nederland zijn er prachtige plekjes te vinden voor een heerlijk weekendje weg. Wat te denken van Texel of onze Domstad Utrecht? Relaxen en plezier maken kan uitstekend dicht bij huis. Zin in een gezellige weekendbreak met een vriend of vriendin? Bekijk snel onze tips!
By Tijmen ·
13 mei 2022

Mei is Masturbatiemaand: LELO zet de clitoris in het zonnetje

By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

lezen in bed
By Tijmen ·
19 januari 2022

Wat is een twinbed?