kerstshoppen

Oud & Nieuw vieren Nederlanders het liefst in Londen

3, 2, 1… Gelukkig Nieuwjaar!! Nederlanders die op zoek zijn naar een hotelovernachting tijdens de jaarwisseling willen elkaar het liefste een gelukkig nieuwjaar wensen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Uit zoekgegevens van hotelboekingssite Hotels.com blijkt dat op Londen, net als tijdens de kerstdagen, het meest gezocht is voor deze nacht.

Londen heeft een grote aantrekkingskracht tijdens de feestdagen. Nederlanders zoeken massaal naar hotelovernachtingen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en willen, net als met de kerstdagen, ook Oud & Nieuw beleven in deze stad. Met het twaalf uur moment bij de Big Ban, het gigantische vuurwerk boven de Theems en het prachtige uitzicht vanaf de London Eye, is Londen een ware must-see. Uit de zoekresultaten blijkt, dat de Nederlanders de afgelopen periode het vaakst gezocht hebben op een hotelovernachting in Londen, tussen 31 december en 1 januari.

Nederlanders zoeken naast de top 3 Londen, Parijs en Berlijn, ook massaal naar hotelovernachtingen in Nederland. Amsterdam is de populairste Nederlandse stad in de zoekresultaten. Met vuurwerk, straatborrels en de vele dancefeesten in en rondom Amsterdam is de jaarwisseling altijd één groot feest. De hoofdstad wordt op de voet gevolgd door Rotterdam, dat in 2014 door de reisgids Rough Guides in de top 10 must-see steden van dit jaar werd geplaatst. Het nieuwe jaar wordt ook dit jaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug.

Nederlandse stedentrippers blijven tijdens de jaarwisseling het liefst wel in Europa. Enkel New York en Dubai staan in de top 10 meest gezochte hotelbestemmingen tijdens Oud & Nieuw. Beide steden bieden met hun vele wolkenkrabbers de perfecte mogelijkheid om vanaf grote hoogte het spectaculaire vuurwerk te zien bewonderen.

Hotels.com: Top 10 meest gezochte hotelbestemmingen door Nederlandse reizigers voor een verblijf tijdens de jaarwisseling:

Londen

Parijs

Berlijn

Amsterdam

Rotterdam

Antwerpen

New York

Dubai

Maastricht

Praag

 

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

By Linda ·
13 april 2022

Plekken waar je je nieuwe liefde kunt tegenkomen!

seks in de tent
By Moniek ·
20 maart 2022

5 tips voor een gezond en lekker vakantiegevoel thuis

Pimp je huis met deze 5 tips om zo het vakantiegevoel naar huis te halen. 
instagram vakantiefoto
By Moniek ·
15 maart 2022

De meest geïnstagramde eilanden ter wereld

Waar zijn de meest fotogenieke eilanden ter wereld? Van Bali tot Bora Bora is het delen van vakantiefoto's op sociale media een essentieel onderdeel van de reiservaring zelf geworden.
singles kamperen
By Tijmen ·
21 februari 2022

Samen kamperen als single? Doen! 

alweer op vakantie
By Moniek ·
15 november 2021

Ga je nou alweer op vakantie?

Sommige mensen kopen om de haverklap een nieuwe Iphone, TV, bankstel, DVD speler, tuin-set, auto, laten hun badkamer of keuken verbouwen, kopen sieraden, dure merkkleding of worden dolgelukkig door twee keer in de week te gaan uit eten.
singles wintersport
By Moniek ·
5 november 2021

Zo haal je het maximale uit de wintersport!

Lekker een weekje skiën doet vele harten sneller kloppen en met zoveel leuke wintersportvakanties voor singles is er voor iedere wintersporter een vakantie die past. Omdat de meeste mensen maar één keer per jaar op wintersport gaan is het wel zo fijn als je daar het maximale uit kunt halen. Daarom geven wij je alvast vijf tips!