kerstshoppen

Oud & Nieuw vieren Nederlanders het liefst in Londen

3, 2, 1… Gelukkig Nieuwjaar!! Nederlanders die op zoek zijn naar een hotelovernachting tijdens de jaarwisseling willen elkaar het liefste een gelukkig nieuwjaar wensen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk. Uit zoekgegevens van hotelboekingssite Hotels.com blijkt dat op Londen, net als tijdens de kerstdagen, het meest gezocht is voor deze nacht.

Londen heeft een grote aantrekkingskracht tijdens de feestdagen. Nederlanders zoeken massaal naar hotelovernachtingen in de hoofdstad van het Verenigd Koninkrijk en willen, net als met de kerstdagen, ook Oud & Nieuw beleven in deze stad. Met het twaalf uur moment bij de Big Ban, het gigantische vuurwerk boven de Theems en het prachtige uitzicht vanaf de London Eye, is Londen een ware must-see. Uit de zoekresultaten blijkt, dat de Nederlanders de afgelopen periode het vaakst gezocht hebben op een hotelovernachting in Londen, tussen 31 december en 1 januari.

Nederlanders zoeken naast de top 3 Londen, Parijs en Berlijn, ook massaal naar hotelovernachtingen in Nederland. Amsterdam is de populairste Nederlandse stad in de zoekresultaten. Met vuurwerk, straatborrels en de vele dancefeesten in en rondom Amsterdam is de jaarwisseling altijd één groot feest. De hoofdstad wordt op de voet gevolgd door Rotterdam, dat in 2014 door de reisgids Rough Guides in de top 10 must-see steden van dit jaar werd geplaatst. Het nieuwe jaar wordt ook dit jaar weer officieel ingeluid met een spectaculaire vuurwerkshow vanaf de Erasmusbrug.

Nederlandse stedentrippers blijven tijdens de jaarwisseling het liefst wel in Europa. Enkel New York en Dubai staan in de top 10 meest gezochte hotelbestemmingen tijdens Oud & Nieuw. Beide steden bieden met hun vele wolkenkrabbers de perfecte mogelijkheid om vanaf grote hoogte het spectaculaire vuurwerk te zien bewonderen.

Hotels.com: Top 10 meest gezochte hotelbestemmingen door Nederlandse reizigers voor een verblijf tijdens de jaarwisseling:

Londen

Parijs

Berlijn

Amsterdam

Rotterdam

Antwerpen

New York

Dubai

Maastricht

Praag

 

Moniek

Ondernemer in hart en nieren | Kookt graag Italiaans voor familie en vrienden | Reist het liefst zo vaak mogelijk

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

Blarney stone kiss
By Margret ·
20 oktober 2021

Vieze adem beter dan vieste plekken

Zal ooit enige wetenschapper zich gebogen hebben over de mate van hygiëne van een single ten op zichten van iemand die niet alleen is? En hoe zit dat op vakantie plekken?
vakantie liefst met partner
By Moniek ·
26 juli 2021

Eerste vakantie samen oorzaak van verliefdheidsexplosie

De eerste vakantie samen wordt wel eens gezien als het grootste gevaar voor prille relaties. Maar is dat werkelijk zo of is het slechts een gevoel dat overheerst? De online datingsite Relatieplanet.nl onderzocht het fenomeen ‘datevakantie’ en ondervroeg daarvoor meer dan 4.000 Nederlandse singles.
seks op het strand
By Moniek ·
2 juli 2021

Voorkom deze 5 relatie killers op vakantie

Je bent sinds kort hoteldebotel verliefd en je wilt niets liever dan samen met je kersverse geliefde op vakantie. Een weekendje weg of naar een romantisch bounty eiland, de bestemming maakt je niet eens zoveel uit, als jullie maar ongestoord samen kunnen zijn. Wil je er een top vakantie van maken? Vermijd dan deze 5 relatiekillers op vakantie.
super zomer festival
By Moniek ·
14 mei 2021

Hier moet je aan denken wanneer je weer op vakantie gaat!

Vakantie naar deze landen blijven afgeraden. Maar naar welk land je ook gaat, je kunt te maken krijgen met coronamaatregelen zoals een quarantaine- of testplicht. We zetten daarom hier op een rij waar je aan moet denken als je weer op vakantie gaat.
solo op reis
By Moniek ·
19 april 2021

Op vakantie naar Israël kan wanneer je bent gevaccineerd

Israël is van plan om toeristen die gevaccineerd zijn tegen het coronavirus vanaf eind mei toe te laten in het land.
marathon noorwegen
By Moniek ·
31 maart 2021

Van reisorganisatie naar teststraat: Martijn Boshuis doet het

Reisbureaus en -organisatoren moeten harde klappen incasseren door de pandemie. Dat kan Martijn Boshuis uit Boekelo beamen