Close

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 
oudjaar shoppen mode
29 december 2015

Oud & Nieuw: survival tips voor singles

Nog maar heel even en dan ligt het oude jaar achter ons. Uit onderzoek blijkt dat singles nu niet bepaald vrolijk worden van al die feestdagen en er zelfs een beetje depri van worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Om er voor te zorgen dat je ook de laatste dag van het jaar goed doorkomt hebben we wat ‘oud & nieuw survival tips’ voor je.

Mix & Match

Een leuke oudejaarsavond beleven valt of staat natuurlijk met het juiste gezelschap. Niks zo irritant wanneer jij de enige van de groep bent die niemand een ‘gelukkig nieuwjaar’ kan zoenen omdat al die stelletjes druk bezig zijn met elkaar. Zorg daarom voor een gemixt gezelschap van singles en koppels zodat je dit ongemakkelijke momentje eenvoudig voorkomt.

All by myself:  verwen jezelf

Heb je geen helemaal geen zin om er op uit te gaan en krijg je ook geen bezoek met oudjaarsavond? Hoogste tijd om jezelf eens even lekker te pamperen. Haal luxe lekkere hapjes in huis, een (veel te dure, maar o zo lekkere) fles wijn en installeer je lekker in je huispak met warme sloffen en een fleece dekentje op de bank. Op TV is er vast een feel good movie of anders kijk je naar de oudejaarsconference, ook altijd goed voor een schaterlach. Hef het glas op jezelf en toast op een mooi, nieuw jaar vol nieuwe kansen!

Singles ontmoeten singles

Heb je juist geen behoeft om een avondje alleen thuis te zijn omdat je toch al geregeld alleen zit? En ben je in de onhandige omstandigheid dat je alleen maar vrienden hebt die wel een partner hebben? Kies dan voor een oudjaarsavond met andere singles. Net als jij hebben ze wel zin om een gezellig feestelijk oud & nieuw te vieren, maar dan wel in gelijkgestemd gezelschap. Op de agenda tref je vast nog wat leuke lastminute events aan voor een spetterende jaarwisseling.

Sla je vleugels uit

Nou ja, niet letterlijk dan, maar stap in een vliegtuig of pak de auto en ga op reis met een leuke groep singles naar een heerlijke bestemming. Ver weg of dicht bij, dat maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat je het anders dan anders doet dit jaar. Je niet sip achter je champagne zit en denkt ‘alweer een jaar voorbij…’ of ‘nog steeds niet de ware gevonden’. Door met een leuke groep mensen op reis te gaan verzet je je zinnen, maak je nieuwe vrienden en beleef je weer eens wat anders. Nieuwe ronde nieuwe kansen in? Daar kun je net zo goed meteen mee beginnen. Voor lastminute reizen kijk je bij Single2Travel.

Zzzzzzz….

Is bovenstaande allemaal niet aan jou besteedt en kan dat hele oud & nieuw je gestolen worden? Wil je er zo min mogelijk me worden geconfronteerd? Dan zit er eigenlijk nog maar één ding op: slapen. Neem een paar stevige borrels, doe je oordoppen in tegen het vuurwerk kabaal en duik om 23.00 je bed in. Voor je het weet is die jaarwisseling voorbij, 2016 van start gegaan en heb jij geslapen als een roosje.

Delen:
Facebook Twitter Icon
 

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Pijlers
Ja, mijn gegevens mogen gebruikt worden om mij speciale aanbiedingen te doen, ik ga daarom akkoord met de algemene voorwaarden van Singlessite.nl en het ontvangen van de nieuwsbrief.
 

advertentie

SNP Natuurreizen

gerelateerde artikelen

Feestdagen voorbij: wat te doen met je oude kerstboom?

Weet jij al wat je met je kerstboom doet na de...

Single met de kerst: vijf redenen om blij te zijn

Hoewel kerst erg draait om het samenzijn van geliefden en mensen...

Datingpiek in januari: 76% meer singles maken datingprofiel aan

Move over Blue Monday, Love Sunday staat voor de deur!

Zo kom je de feestdagen door met een gebroken hart

Hartstikke gezellig hoor die feestdagen in het verschiet! Tenzij het net...

Kerst vieren met singles: zo maak je er leuk feestdagen van!

Staat je hoofd totaal niet naar gezellige familiefeestjes, borrels met vrienden...

singlessite gidsen

Singlefeesten gids

Lekker een avondje dansen, swingen...

Erop uit gids

Je vriendenkring uitbreiden is...

Ontmoet singles gids

Andere singles ontmoeten? Dan heb...

50+ uitgaan gids

Het leven begint bij vijftig zeggen...

Culi gids

Met singles gezellig eten? Ga eens...

advertentie