oudjaar shoppen mode

Oud & Nieuw: survival tips voor singles

Nog maar heel even en dan ligt het oude jaar achter ons. Uit onderzoek blijkt dat singles nu niet bepaald vrolijk worden van al die feestdagen en er zelfs een beetje depri van worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Om er voor te zorgen dat je ook de laatste dag van het jaar goed doorkomt hebben we wat ‘oud & nieuw survival tips’ voor je.

Mix & Match

Een leuke oudejaarsavond beleven valt of staat natuurlijk met het juiste gezelschap. Niks zo irritant wanneer jij de enige van de groep bent die niemand een ‘gelukkig nieuwjaar’ kan zoenen omdat al die stelletjes druk bezig zijn met elkaar. Zorg daarom voor een gemixt gezelschap van singles en koppels zodat je dit ongemakkelijke momentje eenvoudig voorkomt.

All by myself:  verwen jezelf

Heb je geen helemaal geen zin om er op uit te gaan en krijg je ook geen bezoek met oudjaarsavond? Hoogste tijd om jezelf eens even lekker te pamperen. Haal luxe lekkere hapjes in huis, een (veel te dure, maar o zo lekkere) fles wijn en installeer je lekker in je huispak met warme sloffen en een fleece dekentje op de bank. Op TV is er vast een feel good movie of anders kijk je naar de oudejaarsconference, ook altijd goed voor een schaterlach. Hef het glas op jezelf en toast op een mooi, nieuw jaar vol nieuwe kansen!

Singles ontmoeten singles

Heb je juist geen behoeft om een avondje alleen thuis te zijn omdat je toch al geregeld alleen zit? En ben je in de onhandige omstandigheid dat je alleen maar vrienden hebt die wel een partner hebben? Kies dan voor een oudjaarsavond met andere singles. Net als jij hebben ze wel zin om een gezellig feestelijk oud & nieuw te vieren, maar dan wel in gelijkgestemd gezelschap. Op de agenda tref je vast nog wat leuke lastminute events aan voor een spetterende jaarwisseling.

Sla je vleugels uit

Nou ja, niet letterlijk dan, maar stap in een vliegtuig of pak de auto en ga op reis met een leuke groep singles naar een heerlijke bestemming. Ver weg of dicht bij, dat maakt eigenlijk niet uit. Het gaat erom dat je het anders dan anders doet dit jaar. Je niet sip achter je champagne zit en denkt ‘alweer een jaar voorbij…’ of ‘nog steeds niet de ware gevonden’. Door met een leuke groep mensen op reis te gaan verzet je je zinnen, maak je nieuwe vrienden en beleef je weer eens wat anders. Nieuwe ronde nieuwe kansen in? Daar kun je net zo goed meteen mee beginnen. Voor lastminute reizen kijk je bij Single2Travel.

Zzzzzzz….

Is bovenstaande allemaal niet aan jou besteedt en kan dat hele oud & nieuw je gestolen worden? Wil je er zo min mogelijk me worden geconfronteerd? Dan zit er eigenlijk nog maar één ding op: slapen. Neem een paar stevige borrels, doe je oordoppen in tegen het vuurwerk kabaal en duik om 23.00 je bed in. Voor je het weet is die jaarwisseling voorbij, 2016 van start gegaan en heb jij geslapen als een roosje.

Delen

Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

uit eten met kerst
By Moniek ·
24 augustus 2022

Beschermd: 60 date tips voor ieder seizoen

Zijn jullie een beetje inspiratieloos geworden op datinggebied of wil je iets ondernemen met je nieuwe vlam? Vind hier 60 date ideeën voor alle seizoenen!
By Linda ·
29 april 2022

Ga goed voorbereid op date met deze 5 tips

By Linda ·
18 april 2022

5 tips voor het hosten van een Silent Disco!

Dus je gaat een silent disco organiseren? Nu vraag je je of wat je moet doen om het tot een geslaagd feest te maken. Met de 5 tips maak je er een prachtig ‘silent’ feestje van.
bar
By Moniek ·
7 februari 2022

13 redenen om lekker thuis te blijven

Uitgaan en singles ontmoeten, hartstikke leuk natuurlijk. Maar... als we heel eerlijk zijn is het ook niet altijd je-van-het. Daarom: 13 redenen waarom het prima is om thuis te blijven.
uitgaan
By Francien ·
22 november 2021

Alleen uitgaan

Lieve Mona, mijn vriendin wil een paar keer per week alleen uitgaan. Is dat normaal voor een relatie? Beste.....
nieuwe vrienden maken
By Lisa ·
10 november 2021

Nieuwe vrienden maken: inspirerende tips!

Pas gescheiden, net verhuisd of druk geweest met zoveel andere dingen dat je vriendenkring door de jaren heen is uitgedund? Dan is het maken van nieuwe vrienden een nieuwe uitdaging in je leven.