onderzoek seks

Orale seks tips: pijpen doe je zo

Wil jij je nieuwe lover of spannende one-night-stand eens echt lekker bevredigen? Dan geef je hem natuurlijk een zalige orale behandeling. Pijpen is een zeer geliefde en gewenste seksuele handeling voor mannen. Maar hoe doe je het goed? 

Laatst schreven we al hoe mannen een vrouw het beste oraal kunnen bevredigen, en nu zijn de dames aan de beurt! Want voor wat hoort wat toch? Niet alle vrouwen houden van pijpen. Sommigen vinden het heerlijk en slikken ook het sperma met plezier door als hij klaarkomt, andere vrouwen willen wel pijpen maar liever niet slikken en anderen nemen zijn penis voor geen goud in hun mond. Ieder z’n ding natuurlijk, maar mannen vinden pijpen toch vaak wel heel erg lekker. En als je hem een plezier wilt doen maar niet zo goed weet hoe? Dan lees je lekker even verder..

Pijpen is niets meer of minder dan zijn penis lekker bespelen met je tong en mond. Zuigen en likken. Het klinkt simpel en dat is het ook. Zeker na het lezen van deze 6 tips voor orale seks bij mannen!

1. Nog niet zoveel ervaring met pijpen. Geen probleem. Techniek is heus niet alles. Het is voor een man al heel opwindend wanneer hij merkt dat jij er echt naar verlangt om hem te pijpen. Nieuwsgierig is goed. Als je twijfelt, vraag tijdens het voorspel hoe hij het lekker vindt. 1 gouden regel: gebruik je tanden niet. Je vouwt tijdens het pijpen je lippen als het ware om je tanden heen.

2. Begin bij het begin. Als jullie elkaar langzaam opvrijen kun je beginnen met je handen. Aftrekken en zijn penis alvast wat extra stimuleren is lekker en een mooi voorspel voordat je gaat beginnen aan het orale werk. Plaag hem daarna een beetje door bijvoorbeeld zachtjes met je tong heel zachtjes over zijn eikel te gaan. Dit prikkelt de fantasie en maakt hem nog geiler.

3. Varieer spelenderwijs. Voordat je zijn penis helemaal in je mond neemt begin je zachtjes te likken. Met je tong van de penisschacht richting de eikel. Ontdek zijn gevoelige plekjes (zoals bijvoorbeeld de overgang van de schacht naar de eikel) en masseer tijdens het likken speels zijn balzak. Verken als het ware de penis met je tong.

4. Het echte werk. Het daadwerkelijke pijpen gebeurt wanneer je zijn penis helemaal in je mond neemt. Zorg ervoor dat je genoeg speeksel in je mond neemt voordat je begint anders glijdt het amper en dat is voor jezelf als voor je bedpartner minder prettig. Varieer in je bewegingen. Het is voor hem veel lekkerder wanneer je van tempo wisselt dan wanneer je alleen maar op en neer gaat. Gebruik af en toe alleen je tong en dan weer je hele mond.

5. In extase. Raakt hij steeds meer in extase, dan is het tijd om het ritme en tempo wat op te hogen. Ga hierbij helemaal met je hoofd op en neer zodat je de hele penis bestrijkt. Als extra toevoeging kun je ook nog over zijn eikel likken. Om tijdens het pijpen de penis niet helemaal vrij te laten zet je je hand stevig om de penisschacht. Hiermee kun je het pijpen beter controleren.

6. Hoogtepunt. Staat hij op het punt van klaarkomen? Dan heb je meerdere opties. Hou je niet van slikken, spreek dan van te voren met je bedpartner af dat hij je een seintje geeft wanneer hij komt zodat jij je mond kunt terugtrekken en het met je hand(en) kunt afmaken. Wil je wel slikken (vinden veel mannen overigens heel opwindend) zorg dan dat je goed door je neus blijft ademen want je wilt natuurlijk niet in ademnood komen wanneer hij spuit en jij je vervolgens verslikt..

Extra tips om hem lekker te pijpen:

1. Wist je dat een pepermuntje kan zorgen voor een extra stimulans tijdens het pijpen? Neem er eentje in je mond vlak voordat je gaat beginnen. Dit geeft een tintelend gevoel voor je bedpartner en wie weet wordt hij er wel extra opgewonden van!

2. In plaats van dat pepermuntje kan je ook zorgen dat je mond heel erg koud is (ijsblokje) en vervolgens warm. Het wisselen van koud naar warm is stimuleren en leuk om te doen. De eikel is het meest gevoelige onderdeel van de penis, dus doe er je voordeel mee.

3. De balzak is vaak erg gevoelig en die kun je zoals gezegd tijdens het pijpen masseren of er aan zuigen. Maar ook anaal vingeren kan je inzetten als extraatje tijdens het pijpen. Het is wel belangrijk dat je dit van te voren even overlegd want niet iedere man is hier van gediend. Dus even checken!

4. Ben je niet zo geoefend en krijg je kramp in je kaken? Wissel dan even af met je handen. Geef je mond even een welverdiende rustpauze, masseer zijn penis vol overgave en lik zachtjes aan zijn eikel voordat je weer verder gaat.

5. Hem helemaal gek maken met een goede pijpbeurt is, net als likken bij jou, voor iedere man anders. Ontdek tijdens het seksen wat hij het lekkerst vindt. Vraag hem waar hij helemaal blij en wild van wordt zodat je hem optimaal naar een hoogtepunt kan brengen!

PS. Lees ook 7 redenen voor meer orale seks

Seksspeeltjes mannen vrouwen

Delen

Share on facebook
Share on twitter
Singlessite Nieuwsbrief

Vraag de gratis nieuwsbrief aan en ontvang tips en nieuwtjes over reizen, relaties, daten, reizen en uitgaan plus onze doe mee & win acties!

Gerelateerde berichten

bindingsangst verlatingsangst
By Francien ·
17 juni 2022

Moeite met relaties door bindingsangst of verlatingsangst?

Bindingsangst en verlatingsangst uiten zich niet altijd op een manier waarbij je ze heel duidelijk herkent. Doe de test!
luisteren
By Francien ·
10 december 2021

Laat discussie geen ruzie worden

Een woordenwisseling in een relatie is niet erg. Je moet toch af en toe kwijt wat je dwars zit. Maar doe dat rustig, zonder je stem te verheffen en met aandacht.
ontslag via whatsapp
By Moniek ·
28 november 2021

Een gebroken smartphonescherm kan je de liefde kosten

Ga je binnenkort op date, maar zit er een hele grote barst in het scherm van je smartphone? Dan kun je twee dingen doen: of je smartphonescherm heel gauw laten repareren, of de date afzeggen.
liefdesverdriet
By Moniek ·
12 november 2021

7 subtiele manieren van wraak op je ex

We weten allemaal dat we er weinig tot niets mee opschieten, maar wraakgevoelens zijn volkomen menselijk wanneer je bent gedumpt en overweldigd door liefdesverdriet. Opeens blijken we er toe in staat: wraak nemen op je ex.
sexy vrouw iedere leeftijd
By Lisa ·
8 november 2021

Mooie vrouw is reden voor vreemdgaan

Waarom mannen vreemdgaan? Het mannenblad FHM weet daar het antwoordt op. Ze deden onderzoek onder bijna 7000 mannen en wat blijkt: ze vonden de dame in kwestie is zo mooi dat ze de kans op vreemdgaan niet konden weerstaan.
perfectionist
By Francien ·
3 november 2021

Perfect is niet goed

Weet je van jezelf dat je een perfectionist bent, ben er dan van bewust dat niet alles en iedereen perfect kan zijn. Jouw lat ligt hoger dan die van iedereen. Die hoogte bepaalt iedereen voor zich zelf.